Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maşallah canım genç anne olmayı çok isterdim bende 28 yaşındayım ilk çıcuğum olcak allahın izniyle keşke bende 20 yaşımda falan evlenip doğursaydım diyorum şimdi
Maşallah canım genç anne olmayı çok isterdim bende 28 yaşındayım ilk çıcuğum olcak allahın izniyle keşke bende 20 yaşımda falan evlenip doğursaydım diyorum şimdi
Teşekür ederim 19 yasinda evlendim suan 26 haftalik hamileyim kızım olacagi icin de cok mutluyum allah herkesin kalbine gonlune gore versin tabi anne olmak zor ama insallah allahin izniyle kizima layik bi anne olucam ailemden uzaktayim biraz bana arkadas olsun istiyorum❤
Teşekür ederim 19 yasinda evlendim suan 26 haftalik hamileyim kızım olacagi icin de cok mutluyum allah herkesin kalbine gonlune gore versin tabi anne olmak zor ama insallah allahin izniyle kizima layik bi anne olucam ailemden uzaktayim biraz bana arkadas olsun istiyorum❤
İnşallah allah hayırlı evlat olsun canım sağlıkla kucağına al kızını sen nasıl yaklaşırsan kızında öyle olur seninle canım bende kızım olsa en iyi arkadaşı olmak isterim şimdi oğlum olcak allahın izniyle onunlada bu şekilde arkadaş gibi bir ilişki kurmak istiyorum inşallah gönlümüzdeki gibi olur
Gelirsiniz kuzum bak ben 22 de evlendim 24 de ilk anneliği tattım oğlum 8 yaşında şimdi kızım olacak inşallah darısı sizlere inş mutlu huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin rabbim