Bel ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra nın annesi❣️ tarafından oluşturulan Bel ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,015 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel ağrısı
Konbuyu başlatan Azra nın annesi❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Azra nın annesi❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 27.haftam bitti aşırı bel ağrılarım var bacaklarıma vuruyor ağrısı çok zor yürüyorum hatta yamuk yürüyorum diyebilirim kimler aynı durumu yaşadı dünden beri böyle geçmiyor egzersiz yapmama rağmen ölüyorum ağrısından özellikle hareket edince biyerlere tutunarak kalkıyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 27.haftam bitti aşırı bel ağrılarım var bacaklarıma vuruyor ağrısı çok zor yürüyorum hatta yamuk yürüyorum diyebilirim kimler aynı durumu yaşadı dünden beri böyle geçmiyor egzersiz yapmama rağmen ölüyorum ağrısından özellikle hareket edince biyerlere tutunarak kalkıyorum
Duş al kuzum biraz uzan geçmezse doktora görün derim geçmiş olsun

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Magnezyum kullaniyor musun canım

Tüm sayfalar yüklendi.