Bel karın ölçümü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tuğçe Poyraz Alp tarafından oluşturulan Bel karın ölçümü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 581 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel karın ölçümü
Konbuyu başlatan Tuğçe Poyraz Alp
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tuğçe Poyraz Alp

Tuğçe Poyraz Alp

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 28 haftalık ultrason kağıdında AC yazan yer varya lütfen sizin kaç yazarmsnz bugün doktor bel cevresin brz haftasından küçük oldgnu söyledi korktum bol bol protein tuket dedi de kötü bsy olsa söylerdi herlde demi lütfen herkes kaç oldgnu yazabilirimi 28 haftalıkken

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 28 haftalık ultrason kağıdında AC yazan yer varya lütfen sizin kaç yazarmsnz bugün doktor bel cevresin brz haftasından küçük oldgnu söyledi korktum bol bol protein tuket dedi de kötü bsy olsa söylerdi herlde demi lütfen herkes kaç oldgnu yazabilirimi 28 haftalıkken
Cnm korkma beslenmene dikkat et zamanla düzelir .. çok kötü bişey olsa doktor söyler zaten bu şekilde korkarak kendini üzme kafana takma

Tuğçe Poyraz Alp

Kayıtlı Üye
rank
Cnm korkma beslenmene dikkat et zamanla düzelir .. çok kötü bişey olsa doktor söyler zaten bu şekilde korkarak kendini üzme kafana takma
inşallah canım ya bide ben hiç bir testleri yaptırmadım ayrıntı ultrasonda giremedim zamanı geçtiğini in rabdevu alalmamistik her şekilde kabulm bsy olsada aldırmam dedim ister istemez üzülüyorum brz 😔

Tüm sayfalar yüklendi.