Sorum var Ben geldim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Ben geldim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,290 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ben geldim
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Geldim canlar biraz ayrılmıştı aranızdan şükür daha iyim biraz ağrılar oluyor ama oda normal Allah razı olsun annem yanımda bakıyor bize yardımcı oluyor kayinvalidem de hep gelip gidiyor ablamda geliyor gidiyor bana baktıkları için çabuk toparlandım sagolsunlar nasılsınız?
Hoşgeldin canım Allah daha iyi etsin inşallah ❤️

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank

Bedia demir

Kayıtlı Üye
rank
Geldim canlar biraz ayrılmıştı aranızdan şükür daha iyim biraz ağrılar oluyor ama oda normal Allah razı olsun annem yanımda bakıyor bize yardımcı oluyor kayinvalidem de hep gelip gidiyor ablamda geliyor gidiyor bana baktıkları için çabuk toparlandım sagolsunlar nasılsınız?
Geçmiş olsun canım neyin var ben pek giremiyorum buraya

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Hosgeldin kuzum çok geçmiş olsun, Allah onlardan razı olsun inşallah 🤲 şimdi nasılsın iyimisin peki

Tüm sayfalar yüklendi.