Ben Geldimm 😍💕

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Zeynep23 tarafından oluşturulan Ben Geldimm 😍💕 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,098 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Ben Geldimm 😍💕
Konbuyu başlatan Zeynep23
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sağlık sorunları paikoljimi etkiledi kendimi yeni toparlayabildim canım sen nasılsın çocuklar büyümüştür iyiler mi
Şükür canım bende benim kızın sağlık sorunları ile uğraşıyorum işte . Bir yandan da Homm ofice çalışıyorum evden . Öyle evet evet Baya büyüdüler 😍😍Kayra 32 Ayra ise 8 aylık

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Oyy oyy maşallah bayaa bi büyümüşler maşallah 🧿😍 hayırdır Ayra nin neyi var
Sorma abla sorma 🤦🏻‍♀️. Anne karnında fl ve hal kısalığı var cücelik olabilir dediler 3 aylıkken gen testi verdik kendisi 46cm doğdu . Neyse gen testi geçen ay çıktı temiz çıktı cücelik yok dedi doktor ama boyu şuan 66cm diyorlar doktor da boyu uzamaz yada böyle kalır yada yavaş uzarsa 1 yaşından önce getirin dedi . Boyunun uzamasını etkileyen başka bir şey olabilir dediler . Sonra 1 yaşında yeniden genetiğe gideceğiz yürümesine bakacaklar . Onun dışında immünoloji ve metabolizma, kardiyoloji de talipli . Bu ay yeniden immünolojiye gideceğiz kan değerleri normal çıkmazsa yine İstanbul’a sevk edilecek işte

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Sorma abla sorma 🤦🏻‍♀️. Anne karnında fl ve hal kısalığı var cücelik olabilir dediler 3 aylıkken gen testi verdik kendisi 46cm doğdu . Neyse gen testi geçen ay çıktı temiz çıktı cücelik yok dedi doktor ama boyu şuan 66cm diyorlar doktor da boyu uzamaz yada böyle kalır yada yavaş uzarsa 1 yaşından önce getirin dedi . Boyunun uzamasını etkileyen başka bir şey olabilir dediler . Sonra 1 yaşında yeniden genetiğe gideceğiz yürümesine bakacaklar . Onun dışında immünoloji ve metabolizma, kardiyoloji de talipli . Bu ay yeniden immünolojiye gideceğiz kan değerleri normal çıkmazsa yine İstanbul’a sevk edilecek işte
Rabbimin bir sınavı bu tabiki Ayşenur ama inan sonu hayırlı olur anne sütü içiyormu ayra bol bol içir bide yani genetik derken anne babasi kısa olan çocuklar bile uzun oluyor yani ayranı ki başka bişey olabilir

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Rabbimin bir sınavı bu tabiki Ayşenur ama inan sonu hayırlı olur anne sütü içiyormu ayra bol bol içir bide yani genetik derken anne babasi kısa olan çocuklar bile uzun oluyor yani ayranı ki başka bişey olabilir
Bilmiyorum elifim valla kafam durdu artık . Şükür şuan bir sorun yok doktora göre ama 4 ay daha bakılacak işte 🫠

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım benim ya Allah kolaylık versin. Senin sınavın da ağır Kayra da da yaşadığın şeyler kolay değildi. Rabbim bu mübarek günlerde yüzünüze baksın inşallah 🤲 sonuçları temız çıkar inşallah 🤲

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Canım benim ya Allah kolaylık versin. Senin sınavın da ağır Kayra da da yaşadığın şeyler kolay değildi. Rabbim bu mübarek günlerde yüzünüze baksın inşallah 🤲 sonuçları temız çıkar inşallah
Allah razı olsun abla genetik şükür ki temiz çıktı ama işte bakalım doktorlar hala bir şeyler diyor

Tüm sayfalar yüklendi.