Ben Geldimm 😍💕

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Zeynep23 tarafından oluşturulan Ben Geldimm 😍💕 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 198 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Ben Geldimm 😍💕
Konbuyu başlatan Zeynep23
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız. Uzun zamandır burada değildim. Kendi sağlık sorunlarım taziye derken fırsat olmadı yazmaya. Beni tanıyan eskiler baktım buradalar 😍özledim sizleri 🥰🥰

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız. Uzun zamandır burada değildim. Kendi sağlık sorunlarım taziye derken fırsat olmadı yazmaya. Beni tanıyan eskiler baktım buradalar 😍özledim sizleri 🥰🥰
Ah Eminem ah buranın hiç tadı yok sende gittin çok özledim senle sohbet etmeyi elif ben bu arada TLF degistide hesabım değişti azranin annesi yani napiyon nerelerdesin hayırdır neyin var taziye derken ne oldu

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Elif'im Eminem okuyunca anladım senin olduğunu. Taziye babaannem vefat etti. Benim kalpte enfeksiyon vardı tedavi gördüm şeker hastalığı çıktı ayrıca diyet yapıyorum ilaç kullanıyorum psikolojim bozulmuştu ama Allah'ıma bin şükür iyiyim toparladım. Sen nasılsın çocuklar nasıl Azra çok büyümüştür kuzucuk

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Ah Eminem ah buranın hiç tadı yok sende gittin çok özledim senle sohbet etmeyi elif ben bu arada TLF degistide hesabım değişti azranin annesi yani napiyon nerelerdesin hayırdır neyin var taziye derken ne oldu

Elif'im Eminem okuyunca anladım senin olduğunu. Taziye babaannem vefat etti. Benim kalpte enfeksiyon vardı tedavi gördüm şeker hastalığı çıktı ayrıca diyet yapıyorum ilaç kullanıyorum psikolojim bozulmuştu ama Allah'ıma bin şükür iyiyim toparladım. Sen nasılsın çocuklar nasıl Azra çok büyümüştür kuzucuk
Canim ya çok geçmiş olsun ayrıca başınıniz sağolsun Eminem şimdi daha iyisi. InsAllah kızın nasıl Zeynep buyudumu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim ya çok geçmiş olsun ayrıca başınıniz sağolsun Eminem şimdi daha iyisi. InsAllah kızın nasıl Zeynep buyudumu
Azra iyi iki buçuk yaşında ve çok hiperaktif bende iyi sayılırım bugününü me şükürler olsun sıkıntısız insan yok hayatta hepimizin kendine göre dertleri var şeker hastalığı zor bir hastalık Allah şifa versin canim ya çok geçmiş olsun

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Çok geçmiş olsun abla yaa Rabbim şifa versin sana 🙏 özledim bende buranın eskisi gibi olmasını her geçen gün dahada sessizlesiyor bu uygulama eskisi gibi tadı yok maalesef bende bakıp çıkıyorum fazla yazmıyorum eskiden kimse yok fazla😔

Tüm sayfalar yüklendi.