ben krip oldum ne edeyim kecsin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hatice... tarafından oluşturulan ben krip oldum ne edeyim kecsin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 498 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ben krip oldum ne edeyim kecsin
Konbuyu başlatan Hatice...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hatice...

Hatice...

Kayıtlı Üye
rank
Selam ablalar ben 18 haftalik hamileyim ama qrip oldum. Burnum tikanikli nefes ala bilmiyorum ne edeyim burnum acilsin lutfen bilgilendirin.😔

kubuss35

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba geçmiş olsun bende 20+5 haftalığım geçen hafta boğazım ağırıyordu arkasına burun tıkanıklığı nezle falan oldum. 3 yemek kaşığı bala bi tatlı kaşığı toz zencefil, 2 çay kaşığı sirke, birkaç damla limon karıştırdım. 3 gün sabah bu karışımı yaptım sabah ve gece yatmadan yedim çok iyi geldi iyileştim tavsiye ederim ❤️ bir de doktorum okyanus sulu olan burun spreylerini kullanabilirsin dedi aldım kullandım bikaç kez tıkanıklığı açıyor

Hatice...

Kayıtlı Üye
rank
Cok sagol abla bende hemde burun ceperide var hepsi bir birine katiwip. Bende bogaz agrisi yok sadece burunda tikaniklik var. Deniz suyu kullaniyorum acilir yene kapaniyo. Gece hic uyuyamiyorum tutuluyo.

Tüm sayfalar yüklendi.