Benim gibi olan var mı

• Konbuyu başlatan Kızannesi
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kızannesi tarafından oluşturulan Benim gibi olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 582 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Benim gibi olan var mı
Konbuyu başlatan Kızannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçem💕
K

Kızannesi

Guest
Kizlar benim bebeğim asaagida en baştan beri 1 aydan beri düşük tehlikesi var ilişki falan olmadı şuan 24, haftalım ama bebek hiç yukarı cikmiyor rahim agzin kısa dediler en son doktor şuan için uzunluk iyi dedi ama erken doğum riskin de var diyo dinlen diyo zaten kaç aydır yatıyorum acilman olması falan dediler benim gibi olan var mı ben hiç iş yapmıyordum ama artık 2 haftadır sadece yemeğimi yapıyorum eşimle tekiz zaten bide bulaşıkları mi hal ediyorum dinlene dinlene uzun oldu ama benim gibi olan etrafında yaşayan var mi

Kizlar benim bebeğim asaagida en baştan beri 1 aydan beri düşük tehlikesi var ilişki falan olmadı şuan 24, haftalım ama bebek hiç yukarı cikmiyor rahim agzin kısa dediler en son doktor şuan için uzunluk iyi dedi ama erken doğum riskin de var diyo dinlen diyo zaten kaç aydır yatıyorum acilman olması falan dediler benim gibi olan var mı ben hiç iş yapmıyordum ama artık 2 haftadır sadece yemeğimi yapıyorum eşimle tekiz zaten bide bulaşıkları mi hal ediyorum dinlene dinlene uzun oldu ama benim gibi olan etrafında yaşayan var mi
Geçmiş olsun canım benim bol bol dinlen inşallah bişey olmaz ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.