Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Benim hamilelik hikayem...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ozlem kzlrmk" data-source="post: 71107" data-attributes="member: 2163"><p>Cnm okurken kendimi hatırladım bende cok cahildim ama benim kaynanam 2 cocuk annesi iken benden daha cahil cikti 27 haftalik ikiz gebeligim vardi ilk cocugumdu cok iyi hayirliyorum 20 haziran 2017 tarihiydi ogle saatlerinde sancim oldu ozaman orucluyduk ama oyle boyle sanci degil dogum sancisi bildiginiz kaynanama diyorum normal doyo oturamiyorum 2 dakika bir girip girip ckkiyo dk basi tuvalete gidiyorum aksama kadar bi sekilde dayandim en sonunda esim acile gidelim boyle olmaz dedi ve gittik kapidan girer girmez doktorum dogum başlamış dedi cok korktum acilmam sancim herseyim vardi ebeler dediki normal doguma alalim doktor bi bebek zaten olucek digerini riske atmayalim diye sezeryana aldi saat aksamin 10 gibi apar topar sezertana aldilar kafam allak bullak korkuyorum hemsireker basimda hepsi biyerden bisey soruyo cvp veremiyorum şükür 10bucuk gibi dogumdan ciktim cinsiyetlerini bilmiyodum koluma baktim mavi ve pembe bileklik vardi yasadiklarini anladim cok agrim sancim yaralarim vardi ama onlari hic umrumda degildi cocuklarimi merak ediyodum oglum iki gun yasadi kuvezde gormeye gitmistim yanina ona ilk defa dokundum kokladim optum ama ilk oldugu gibi sonda oldu ogun ben yanindan cikar cikmaz kalbi durmus zaten zor nefes aliyodu oksijen tupune bagliydi benden sonra vefat etmis benim öpüp kolamami beklemis</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ozlem kzlrmk, post: 71107, member: 2163"] Cnm okurken kendimi hatırladım bende cok cahildim ama benim kaynanam 2 cocuk annesi iken benden daha cahil cikti 27 haftalik ikiz gebeligim vardi ilk cocugumdu cok iyi hayirliyorum 20 haziran 2017 tarihiydi ogle saatlerinde sancim oldu ozaman orucluyduk ama oyle boyle sanci degil dogum sancisi bildiginiz kaynanama diyorum normal doyo oturamiyorum 2 dakika bir girip girip ckkiyo dk basi tuvalete gidiyorum aksama kadar bi sekilde dayandim en sonunda esim acile gidelim boyle olmaz dedi ve gittik kapidan girer girmez doktorum dogum başlamış dedi cok korktum acilmam sancim herseyim vardi ebeler dediki normal doguma alalim doktor bi bebek zaten olucek digerini riske atmayalim diye sezeryana aldi saat aksamin 10 gibi apar topar sezertana aldilar kafam allak bullak korkuyorum hemsireker basimda hepsi biyerden bisey soruyo cvp veremiyorum şükür 10bucuk gibi dogumdan ciktim cinsiyetlerini bilmiyodum koluma baktim mavi ve pembe bileklik vardi yasadiklarini anladim cok agrim sancim yaralarim vardi ama onlari hic umrumda degildi cocuklarimi merak ediyodum oglum iki gun yasadi kuvezde gormeye gitmistim yanina ona ilk defa dokundum kokladim optum ama ilk oldugu gibi sonda oldu ogun ben yanindan cikar cikmaz kalbi durmus zaten zor nefes aliyodu oksijen tupune bagliydi benden sonra vefat etmis benim öpüp kolamami beklemis [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Benim hamilelik hikayem...