Beta hcg değeri

• Konbuyu başlatan Esraaaaa
  • Toplam 11 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esraaaaa tarafından oluşturulan Beta hcg değeri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,130 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta hcg değeri
Konbuyu başlatan Esraaaaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Suden.az
E

Esraaaaa

Guest
Şelamun aleyküm kizlar benim beta degeri 882.29 cikti 4+4 günlüğüm normalmi 3 dusuk yaptim bu arada

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Aleyküm selam cnm betadan anlamam ama Allahım göstermesin cuma gününün yüzü suyu hürmetine bütün hamilleri korusun allahım
Amin inşallah 3 dusuk yaptim 24 yaşındayım bu 4 cu korkuyom ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah sağ salim bir şekilde kucağımiza alabiliriz hepimiz bebeislerimizi allahım yardımcımız olsun
Amin inşallah çok teşekkür ederim

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Şelamun aleyküm kizlar benim beta degeri 882.29 cikti 4+4 günlüğüm normalmi 3 dusuk yaptim bu arada
Cnm bende doktora gittigumde keseyi bile gorememisti emin olamamisti. Kan verdim 960 cikti ortalama 5 haftalik felansin demisti. Yani senle ayni sayiliriz cnm. İns ins rabbim saglicakla kucagina aldirsin. Belki doktorun progestron baslar mutlaka sor cnm

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bende doktora gittigumde keseyi bile gorememisti emin olamamisti. Kan verdim 960 cikti ortalama 5 haftalik felansin demisti. Yani senle ayni sayiliriz cnm. İns ins rabbim saglicakla kucagina aldirsin. Belki doktorun progestron baslar mutlaka sor cnm
Tm cnm çok teşekkür ederim Allah razı olsun içim birazda olsa rahatladı

Tm cnm teşekkür ederim saolasin

Son düzenleme:

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Değeriniz gayet normal hayırlı olsun bu arada önemli olan düzenli artması hcg değerinizin onu takip ettirin iki günde bi kan vererek
Çarşamba tekrar vereceğim inşallah duruma göre bakıp hastaneye gidecegim

Küçük daha canım normal bence değerler bikaç gün sonra bile 3 4 katına çıkar inşallah sağlıkla alırsın bu sefer kucağına 🙏
Amin inşallah çarşamba tekrar berecehim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar