Sorum var Beta sonuc bakaarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde rms3535 tarafından oluşturulan Beta sonuc bakaarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 564 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta sonuc bakaarmısınız
Konbuyu başlatan rms3535
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

rms3535

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar adete 2 gün kala kan verdim 226.82 çıktı bugünde adetten 4 gün geçti tekrar verdim 1288.31 çıktı sizce nasıl cuma günü de randevum var kese görünürmü

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar adete 2 gün kala kan verdim 226.82 çıktı bugünde adetten 4 gün geçti tekrar verdim 1288.31 çıktı sizce nasıl cuma günü de randevum var kese görünürmü
Maşallah canım artış güzel . Kese görünmeye bilir canım belli de olmaz süpriz yapıp görünebilirlerde ama genel olarak kese 4. Yada 5. Haftada oluşuyır görmesen bile korkma yani rabbim keseyi de bebeğin kalp atışını da görmeyi duymayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

rms3535

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah canım artış güzel . Kese görünmeye bilir canım belli de olmaz süpriz yapıp görünebilirlerde ama genel olarak kese 4. Yada 5. Haftada oluşuyır görmesen bile korkma yani rabbim keseyi de bebeğin kalp atışını da görmeyi duymayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
İnşallah canım şuan zaten 4+3 hayırlısı dediğin gibi cuma günü inşallah görürüm çünkü gecen sene bu zaman skar gebelik yaşadım birde düşük korkuyorum🙄

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İnşallah canım şuan zaten 4+3 hayırlısı dediğin gibi cuma günü inşallah görürüm çünkü gecen sene bu zaman skar gebelik yaşadım birde düşük korkuyorum🙄
Kötü düşünme canım hepsi aynı olacak diye bir şeu yok eminim bu hafta değilse bile haftaya kesin görürsün 🤭🤭. Hadi hayırlısı olsun inşallah minik anne adayı

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Artış güzel MaşaAllah
Sağlıklı ilerler inşaAllah..
Keseyi görmek için ben ikizlerimde merhaba haftalıkken gitmiştim görmüştüm ama kızımın kalp atışı yoktu oğlumun vardı 2 hafta sonra bida çağırmıştı doktorum . O iki hafta çok zor geçmişti. Şimdi hamileyim yine ve 6 haftalıktı gittiğimde kalp atışı da kese de vardı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Artış güzel MaşaAllah
Keseyi görmek için ben ikizlerimde merhaba haftalıkken gitmiştim görmüştüm ama kızımın kalp atışı yoktu oğlumun vardı 2 hafta sonra bida çağırmıştı doktorum . O iki hafta çok zor geçmişti. Şimdi hamileyim yine ve 6 haftalıktı gittiğimde kalp atışı da kese de vardı
5 haftalıktı ikizlerimin kesesini gördüğümde

rms3535

Kayıtlı Üye
rank
Artış güzel MaşaAllah

5 haftalıktı ikizlerimin kesesini gördüğümde
Şuan düzeldi mi peki kalp atışı varmı

rms3535

Kayıtlı Üye
rank
Doğdular bile kız 🥰Hamdolsun 21 aylıklar. Şimdi 10 haftalık hamileyim ama kontrole bilerek geç gittim bu sefer 😻😻

Şuan ki gebeliğimde 6 haftalık gittim kese de kalp atışı da vardı hamdolsun
Maşallah Allah bağışlasın🤗 Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bende cuma gitcem kontrole bakalım kese görürmü tam 5 haftalık olucak allaahın izniyle öbür haftasında insalllaah kalp atışı

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah Allah bağışlasın🤗 Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bende cuma gitcem kontrole bakalım kese görürmü tam 5 haftalık olucak allaahın izniyle öbür haftasında insalllaah kalp atışı
Görülür büyük ihtimalle ama geç döllenme de filan hemen görünmüyor hiç endişe etme. Em heyecanlı zamanları stresle geçirme 🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.