Sorum var Beta sonuc bakaarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde rms3535 tarafından oluşturulan Beta sonuc bakaarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 564 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta sonuc bakaarmısınız
Konbuyu başlatan rms3535
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar adete 2 gün kala kan verdim 226.82 çıktı bugünde adetten 4 gün geçti tekrar verdim 1288.31 çıktı sizce nasıl cuma günü de randevum var kese görünürmü
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🥰benim ikinci gebeliğim de
aile hekimi doktor değerlerin güzel artmıyor ve dış gebelik olabilir dedi ve kesinlikle doğum doktoruna git bana ultrason çek getir demişti o zmn yanlış hatırlamıyorsam 5 haftalık tı ertesi gün gittim doktor hamilelik var ultrasonla bakalım eğer kese görülmezse alttan bakarız dedi çok şükür o zmn ultrasondan görünmüstü ama beş ay sonra bebeğimi kaybettim 😥, eğer sende de kese görülmezse büyük ihtimalle doktor Altan bakar kese oluşmuş mu oluşmamış mi diye

rms3535

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🥰benim ikinci gebeliğim de
aile hekimi doktor değerlerin güzel artmıyor ve dış gebelik olabilir dedi ve kesinlikle doğum doktoruna git bana ultrason çek getir demişti o zmn yanlış hatırlamıyorsam 5 haftalık tı ertesi gün gittim doktor hamilelik var ultrasonla bakalım eğer kese görülmezse alttan bakarız dedi çok şükür o zmn ultrasondan görünmüstü ama beş ay sonra bebeğimi kaybettim 😥, eğer sende de kese görülmezse büyük ihtimalle doktor Altan bakar kese oluşmuş mu oluşmamış mi diye
Çok geçmiş olsun canım benim benim gebeliklerim ufaktan olsa görünüyor ama gecen sene bu aylar skar gebelik yaşadım ve ikizler düşürdüm değerler hep düşüyodu o yüzden bende korkuyorum yaşıyorum🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşallah çok iyi yükselmiş canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim 🙏🏻

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Gözün aydın canım kese görünür bebek görünmez

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çok geçmiş olsun canım benim benim gebeliklerim ufaktan olsa görünüyor ama gecen sene bu aylar skar gebelik yaşadım ve ikizler düşürdüm değerler hep düşüyodu o yüzden bende korkuyorum yaşıyorum🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin çok teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim

Tüm sayfalar yüklendi.