Beyaz çamaşırlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan Beyaz çamaşırlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,663 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beyaz çamaşırlar
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar beyazlarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Ben lanet olası beyazları yıkıyorum benimkiler kar gibi herifinkiler allaha emanet. Üniforması mı renk veriyor anlamadım zıkkımı ya

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar beyazlarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Ben lanet olası beyazları yıkıyorum benimkiler kar gibi herifinkiler allaha emanet. Üniforması mı renk veriyor anlamadım zıkkımı ya
Kayin validem bizimkileri 90 da omo deterjan ile yikiyo tam olan kucuk oluyo buyukler tam olmaya basliyo ama kar gibi cikiyo sonuc🤣😂

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Ben Omo kullaniuorm ayrıca beyazlar için renk çıkarıcı kullaniyorm ama benim makinem de tuylendiriyor tüylendirme problemi yaşayan var mı?

Tüm sayfalar yüklendi.