Beyaz çamaşırlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan Beyaz çamaşırlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,663 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beyaz çamaşırlar
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar beyazlarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Ben lanet olası beyazları yıkıyorum benimkiler kar gibi herifinkiler allaha emanet. Üniforması mı renk veriyor anlamadım zıkkımı ya
Ben deterjan gözüne karbonat bırakıyorum beyazları 3 saatlik hijyen programı var onda yıkıyorum

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar beyazlarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Ben lanet olası beyazları yıkıyorum benimkiler kar gibi herifinkiler allaha emanet. Üniforması mı renk veriyor anlamadım zıkkımı ya
Karbonat kullanıyorum ve kırmızı kutudaki aspirin beyazlar için toz deterjan birazda Köpüklü suda bekletiyorum 😀

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Normal kullandığım toz deterjanla birlikte göz kararı çamaşır sodası koyup çalıştırıyorum ben 101 den almıştım o da toz deterjan gibi ama paketi küçük
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Toz olayı bende de oluyordu araştırdım yeni makinalar ekonomik olarak yapılıyormuş ondan toz bırakıyormuş
Ayy teşekkür ederim canım bir seneyeyim bakalım

Karbonat kullanıyorum ve kırmızı kutudaki aspirin beyazlar için toz deterjan birazda Köpüklü suda bekletiyorum 😀
Sıkıntı şu ki beyazlar aslında kar gibi benim ama eşiminkileri beyazlatamıyorum üniforma giyiyor ından mı oluyor anlamadım

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank

Sıkıntı şu ki beyazlar aslında kar gibi benim ama eşiminkileri beyazlatamıyorum üniforma giyiyor ından mı oluyor anlamadım
Olabilir üst üste giyince de sıcaktan falan giyilen kıyafetin gerçekten rengi geçiyor sade beyazsa eğer hiç desen falan yoksa çamaşır suyu damlatabilirsin makineye deterjanla beraber sonra az köpükle bekletirsen de güzel oluyor

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank

Rica ederim canım inşallah etkili olur sende de

Nur.nur.nur

Kayıtlı Üye
rank
Sen gelbnm adamın atletleri sor aldım gecen fırlattım çöpe sonrada geri aldım yıkadım toz bezi yaptım diyorum bak atledini donunu bile toz bezi yapıyom çamasırınabunu yapan avrat sana neler yapmaz ona göre. 😂😂😂😂 Bana dio seninim ben tmm ne istiyorsan yap dedim adam ol hah şöle 😂😂😂tabi bu işin gevezeliği de niye öle olmus ben anlamadım cnm fotmalar renk verir mi ki

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Sen gelbnm adamın atletleri sor aldım gecen fırlattım çöpe sonrada geri aldım yıkadım toz bezi yaptım diyorum bak atledini donunu bile toz bezi yapıyom çamasırınabunu yapan avrat sana neler yapmaz ona göre. 😂😂😂😂 Bana dio seninim ben tmm ne istiyorsan yap dedim adam ol hah şöle 😂😂😂tabi bu işin gevezeliği de niye öle olmus ben anlamadım cnm fotmalar renk verir mi ki
Ne biliyim lacivert ya belki o mu yaptı dedim bide heryeri delik anasını satıyım. 😂😂😂 Her hafta bir atlet çöpe gidiyor delik deşik

Rica ederim canım inşallah etkili olur sende de
İnşallah bakalım

Sdfrnd

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar beyazlarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Ben lanet olası beyazları yıkıyorum benimkiler kar gibi herifinkiler allaha emanet. Üniforması mı renk veriyor ma

Makinenin bir gözüne deterjanla beyaz sirke koyuyorum diger gözüne karbonat koyuyorum ön yıkamaya atıyorum sonuç mis gibi

Tüm sayfalar yüklendi.