Beyaz çamaşırlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan Beyaz çamaşırlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,663 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beyaz çamaşırlar
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊
Kızlar beyazlarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Ben lanet olası beyazları yıkıyorum benimkiler kar gibi herifinkiler allaha emanet. Üniforması mı renk veriyor anlamadım zıkkımı ya
Beyezlara kesinlikle ariel kullanıyorum renkliler içinde arielin renkli deterjanını kullanıyorum. Predox da iyi . Siyahlarçın kesinıikle pervol sıvı deterjan. Ama ariel kullan o çok iyi 40 derecede bile etkili

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Beyezlara kesinlikle ariel kullanıyorum renkliler içinde arielin renkli deterjanını kullanıyorum. Predox da iyi . Siyahlarçın kesinıikle pervol sıvı deterjan. Ama ariel kullan o çok iyi 40 derecede bile etkili
Ya benim sıkıntım o değil beyazlarım bembeyaz zaten eşimin atletleri rengi kaçık kaçık oluyor üniforma giyiyor ondan mı bilmiyorum

Ya benim sıkıntım o değil beyazlarım bembeyaz zaten eşimin atletleri rengi kaçık kaçık oluyor üniforma giyiyor ondan mı bilmiyorum
Sen atleti öyle lekelimi atıyorsun rengi karışıyor? O zaman ömce çamaşır suyu var ya ABC 1 saat falan sıcak suyla onu beklet sonra çamaşır maknesine at. Benimde eşimin bir beyaz atleti öyleydi ben öyle yapdım çok güzel oldu

Evinn

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar beyazlarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Ben lanet olası beyazları yıkıyorum benimkiler kar gibi herifinkiler allaha emanet. Üniforması mı renk veriyor anlamadım zıkkımı ya
Allah iyiliğinizi versin yorumları okudum öldüm gulmekten allah ta hepinizi güldürsün🤣🤣🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.