Beyaz çamaşırlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan Beyaz çamaşırlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,663 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beyaz çamaşırlar
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Valla Sende ki dert herkeste var bizim bizim beyazlar kar gibi onların da sanki toz bezi erkekler aşırı terliyorlar benim öküz de Çok terliyor iki günde bi çarşaf yıkıyorum atletleri sen düşün 😄😄😄
İşte sorun şu ki mesela beyaz tshirtlerini giyiyor kar gibi vallahi sıkıntı yok atlet ya o zıkkımların rengi ay afedersin boklu suda bekletmişim sanki 😂

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Ya benim sıkıntım o değil beyazlarım bembeyaz zaten eşimin atletleri rengi kaçık kaçık oluyor üniforma giyiyor ondan mı bilmiyorum

İşte sorun şu ki mesela beyaz tshirtlerini giyiyor kar gibi vallahi sıkıntı yok atlet ya o zıkkımların rengi ay afedersin boklu suda bekletmişim sanki 😂
Domestos koyup makinenin içinde hiç beklettin mi benim eşimin üst üste giyinme huyu var beyazları gridir o şekilde biraz acildi

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Domestos koyup makinenin içinde hiç beklettin mi benim eşimin üst üste giyinme huyu var beyazları gridir o şekilde biraz acildi
Onuda deneyeyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hshaba bugün bi makina açıyomuşum soda karbonat domestos ariel omo ahaha hepsini karıştırıp makina güm 😂😂😂

Nur.nur.nur

Kayıtlı Üye
rank
Yok bacım silah ya kabzasımı ne zıkkımı beli götü delik atletlerin
Kız en kötü atlet 20 tl olmus 😂😂😂adam a diyom iş atletin ayrı temizlik giyeceğin ayrı karıstırma sakın. Sende öle yap bırak delik giysin kim görücü ya senden baska içine zatı 😂😂😂😂

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kız en kötü atlet 20 tl olmus 😂😂😂adam a diyom iş atletin ayrı temizlik giyeceğin ayrı karıstırma sakın. Sende öle yap bırak delik giysin kim görücü ya senden baska içine zatı 😂😂😂😂
Aaa bizim sülalede yatmadan ev toplanır tatile giderken ev temizlenir ölürsek evimizle dalga geçerlermiş 😂😂😂 temiz kar gibi olmalıymış hastanelik olursak falan 😂😂😂

Nur.nur.nur

Kayıtlı Üye
rank
Aaa bizim sülalede yatmadan ev toplanır tatile giderken ev temizlenir ölürsek evimizle dalga geçerlermiş 😂😂😂 temiz kar gibi olmalıymış hastanelik olursak falan 😂😂😂
Kız o temizlik muhabbetleri bizde de öle de aman nedim yaa giysin öle gri gri kim görüyo ki benden baska 😂😂yok temizlense de 2 yıkama sonrası yine aynı çünkü. Her zaman her zaman nasıl ıgrasim ben bu zıpırlardan fırsat bulamam ki. Koyverdim gitti bre 😂😂😂

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kız o temizlik muhabbetleri bizde de öle de aman nedim yaa giysin öle gri gri kim görüyo ki benden baska 😂😂yok temizlense de 2 yıkama sonrası yine aynı çünkü. Her zaman her zaman nasıl ıgrasim ben bu zıpırlardan fırsat bulamam ki. Koyverdim gitti bre 😂😂😂
Hahahaah gitsin kendine atlet alsın. Delik diye toz bezi yapayım 😂

Tüm sayfalar yüklendi.