Bi bakarmisiniz lutfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Bi bakarmisiniz lutfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,661 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bi bakarmisiniz lutfen
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyatim

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Ozur dilerim vajinanin uzerinde bi baski his ediyorum sanki sanci gibi geliyor geciyor nedendir bu acaba 38+2 haftalikiz

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Canım günlerin gelmiş artık normal böyle ağrılar
Canim bide cok belim agriyor diyolar ki bel agrisi varsa dogumun cok yakindadir demek oylemidir gercekden??
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allahim cildiracam resmen neden bi cavab yazan yok yaa oyle alakasiz komulara her kes cavab yaziyor boyle muhum olanlara neden bakan yok cokmu bi wey istiyoruz sanki

Son düzenleme:

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ozur dilerim vajinanin uzerinde bi baski his ediyorum sanki sanci gibi geliyor geciyor nedendir bu acaba 38+2 haftalikiz
Cnm çatına baskı yapıyordur artık zamanı gelmiş ben 38+3 de bi gün önceden başladı sancım önce rahim bölgesindeki kemiklerimi sanki bıçakla açıyorlardı belime agrı giriyordu ordan karnıma rahmime bacaklarıma kadar sürekli lavabo isteğim vardı saat geçtikçe sancım arttı en son kanamam oldu sancılar on dk da iki üçe düşünce hastaneye gittim

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Evet canim benimde oyle evvel vajina ustunde baski yapiyordu wimdide gobeyimden 3.4 parmak awagi orasi agriyor bel agrilarimda 4 gundu var bu gun biraz daha awagisi agriyor hadi inwallah heyecanlandim cok

Normal kuzum benim de hergun aynisi oluyor sanki orama öküz oturmus gbi😣 agri da surekli giriyor
Anladim canim bel agrim evel ustlere vuruyordu wimdi daha awagi enib agrilar qaliba bizimki gelmek istiyor

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Evet canim benimde oyle evvel vajina ustunde baski yapiyordu wimdide gobeyimden 3.4 parmak awagi orasi agriyor bel agrilarimda 4 gundu var bu gun biraz daha awagisi agriyor hadi inwallah heyecanlandim cok

Anladim canim bel agrim evel ustlere vuruyordu wimdi daha awagi enib agrilar qaliba bizimki gelmek istiyor
Gunu yaklaşıyor annesi🥰🥰

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Belki bebeğin kafasıdir🤭😧

Baskı yapıyordur aşağıya doğru doğumun az kalmış birde

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank

Evet canim bizimki yekebaw qaliba😁😁o kadar babasina yekebaw dedim eseblewerken ki qaliba oglum yekebaw olucak allah korusun😀😀

Tüm sayfalar yüklendi.