Bi bakarmisiniz lutfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Bi bakarmisiniz lutfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,662 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bi bakarmisiniz lutfen
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyatim

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun canım dinlen kafana da bişey takma
Amin canim cok tewekur ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm normal doğumun yaklaşmış sen ağrın fazlaysa git doktora görün belki erken doğum olur senin ki zaten Bebegin gelişi yakın gibi
Inwallah ya saglikla gelsin tez gelsin istiyorum)) sabrim kalmadi

Baskı yapıyordur kafası çantanı hazır tut canım
Heyecan yapdim yaa hadi inwallah canim doktorum git bi baksinlar dedi evdekiler izin vermiyor elleyecekler orani burani dediler ondansa kal evde agrini cek suyun ya niwan gelince gidersin dediler

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Evet canim bizimki yekebaw qaliba😁😁o kadar babasina yekebaw dedim eseblewerken ki qaliba oglum yekebaw olucak allah korusun😀😀
Yekebaw ne pardon 😂

Aynen ben🤚

Aynen ben🤚
Sebebini bilmiyorum ama birkaç haftadır bende de var bıçak saplanır gibi ağrıyor özellikle yürürken çok oluyor

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Ozur dilerim vajinanin uzerinde bi baski his ediyorum sanki sanci gibi geliyor geciyor nedendir bu acaba 38+2 haftalikiz
Ne yaptın canım gittin mi doktora bebek kesiliyorsa karnın sertlesiyorsa doğum sancısı olabilir bide herkesin suyu gelmez kanaması olmaz bebeğin hareketlerine dikkat et yavaşlıyorsa suyunu kanamayı bekleme doktora git mutlaka

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Amin canim cok tewekur ederim

Inwallah ya saglikla gelsin tez gelsin istiyorum)) sabrim kalmadi

Heyecan yapdim yaa hadi inwallah canim doktorum git bi baksinlar dedi evdekiler izin vermiyor elleyecekler orani burani dediler ondansa kal evde agrini cek suyun ya niwan gelince gidersin dediler
Gelir annesi gelir bak doğdu diye yazacağın günlerde gelir 🥰

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Yekebaw ne pardon 😂

Aynen ben🤚

Aynen ben🤚
Ay canim ben Azeri olduqum ucun 😀😀 anlawilmadi yani irikafali kafasi buyuk olanlara bizim burda yekebaw deyilir😂😂

Ne yaptın canım gittin mi doktora bebek kesiliyorsa karnın sertlesiyorsa doğum sancısı olabilir bide herkesin suyu gelmez kanaması olmaz bebeğin hareketlerine dikkat et yavaşlıyorsa suyunu kanamayı bekleme doktora git mutlaka
Canim evden koymadilar ki dediler gediceksin elleyecek doktorun orani burani iyne falan yapib mecbur getirirler evde sanci cek dahada olarsa giderik dedi doktora

Canim evden koymadilar ki dediler gediceksin elleyecek doktorun orani burani iyne falan yapib mecbur getirirler evde sanci cek dahada olarsa giderik dedi doktora
Gelir annesi gelir bak doğdu diye yazacağın günlerde gelir 🥰
Inwallah canim inwallah rabim o gunleri banada nasib etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.