Sorum var Biberon

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zümree 👸 tarafından oluşturulan Biberon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 734 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biberon
Konbuyu başlatan Zümree 👸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet canim arada fışkırır tarzda geliyor sonra normale dönüyor ayşe bende seni çok boğuyorum sorulara hakkini helal et bazen göğüslerim sertleşiyor içinde süt olduğunu biliyorum bazende yumoş yumuş neden acaba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

B

Bende ikilemde kaldım canim ya versem mı vermesem mi diye
Ya o zaöan süt üretiöi yapıyor canım estağfurullah tabiki soracaksın ben sık boğaz olmuypr emin ol. Helal olsun balım benim. İlj önce bir göğüsünğ ver diğeri süt üretsin zaten 2 3 saatte bir doluyor göğüsler ilk birşni emzir sonra birini canım öyle daha verimli süt üretir göğüsün

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Ya o zaöan süt üretiöi yapıyor canım estağfurullah tabiki soracaksın ben sık boğaz olmuypr emin ol. Helal olsun balım benim. İlj önce bir göğüsünğ ver diğeri süt üretsin zaten 2 3 saatte bir doluyor göğüsler ilk birşni emzir sonra birini canım öyle daha verimli süt üretir göğüsün
2 gündür göğüslerim yumuşacik hiç sertleşmedi sut yokmudur canim

Kuzum şırınga ile ver istersen biberon yani bırakabilir belki göğsünü
Ya ben kasığa devam ediyim canim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
2 gündür göğüslerim yumuşacik hiç sertleşmedi sut yokmudur canim

Ya ben kasığa devam ediyim canim
Vardır canım göğüsün yumuşak olması demek yararlı olan yağlı kısma geldiğin anlama gelir sık sık emzir miniği yağlı kısım ne kadar çok alırsa o kadar fazla yağlı süt üretimi başlar

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Y
Vardır canım göğüsün yumuşak olması demek yararlı olan yağlı kısma geldiğin anlama gelir sık sık emzir miniği yağlı kısım ne kadar çok alırsa o kadar fazla yağlı süt üretimi başlar
Ya ayşem ne çok şey biliyorsun👏♥️

Ağlar susmaz ve ellerini yumruk yapar canım
Ay bn diyorum niye elleri yumruk açmış demek

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 44 günlük mamada veriyorum sütüm yetmiyor ama kaşıkla veriyorum zor oluyor biberonla versem beni emmeyi birakir mi
Canım burda çok ilgili bı ebe var bana demişti sakın biberon verme yoksa göğsünü emmez bı daha demişti.emzirirdigin sırada enjektör le hem emzir hemde mamayı ver demişti neyseki sütüm yeterli geldide sadece ilk gün mama verdim oda çok kötüydüm diye

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Bebeğim 44 günlük mamada veriyorum sütüm yetmiyor ama kaşıkla veriyorum zor oluyor biberonla versem beni emmeyi birakir mi
Biberon günde 2 defa verirsen verirsen bırakmaz wmmeyi ama daha fwLa verirsen biberona alışacaktır ve bırakır wmmeyi.
Daha çok emzirmek şartıyla verebilirsin biberon. Bide biberon verirken bitirene kadar tutma ağzında ara ara çek 1 2 saniyeliğine öyle ver aluşmsması için.
Bende biberon kullanıyorum oğluma ama genelde sadece su veriyorum

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
Evet kesinlikle bırakıyor ben yaptım o hatayı hatta chicconun anne göğsüne benzeyen biberonunu aldım yine de emmeyi bıraktı şırınga ile takviye edebilirsin cnm

Eds var bir araştır derim videoları falan var mantıklı bişey

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar