Bikdirdiysam özür dilerim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Patimat tarafından oluşturulan Bikdirdiysam özür dilerim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,065 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bikdirdiysam özür dilerim
Konbuyu başlatan Patimat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alyaa🌷🌷

Patimat

Kayıtlı Üye
rank
Canım su karnını yok tutmaz ki sadece anlık doygunluk hissi verir sonra açlıktan yine ağlar bebeğin kaç aylık
3aylik canim süt iciyor canim ammaa tammm doymadan uyumuyor bi kac kaşik yer kalsa bile😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım su karnını yok tutmaz ki sadece anlık doygunluk hissi verir sonra açlıktan yine ağlar bebeğin kaç aylık
2 saat uyuyor yine kalkiyor canim o zamana kadar sütum oluyor bende uyuyorum bi kac kasik vermek istiyorum cadece

Kizlar aksamlari sütum cokk azaliyor . Doymadigi icin uyumuyor bebegim biraz su versem olurmu ya tam doymuyor biraz istiyor doktor mama verme dedi o yuzden biraz su versem olurmu
Bide maden suyu sütu artirirmi?

Patimat

Kayıtlı Üye
rank
Oyyy minnak ya 🥰su 6 aya kadar sadece anne sütü alan bebeklere önerilmiyor ama bazı anneler ben veriyorum diyor 🤭bilemedim şimdi canım sana kalmış orası daha iyi bilen anneler yazar şimdi ben iki çocuğumda da hem anne sütü hem mama takviyesi yaptım suyuda 6.aydan sonra az az verdim 🌹

Maden suyu sütü artırır mı hiç duymadım ama hurma su pekmezli su dereotu bu tarz olan şeyleri duydum bende humana stell tea kullandım süt arttırıcı 🌼
Sagolsun kimsede yazmiyor😂

Patimat

Kayıtlı Üye
rank
Canım akşam bir bardak pekmez iç tahin helvası ye sütünü artırır bir de öyle dene
Öylenleri var canim ama aksamlari olmuyor yo dunen ne kadar sey yapdim ilik duş aldim su icdim kaccc bardan gelsim diye sütüm . Amma yok azzicik geldi oda yetmedi bebegime. Ben doktora diyordumki aksamlari agliyorr mama vereyimi diye dedu verme kilosu gayet iyi doyuyorda mama lazim diyil. Doyuyorsa neden boyle yapiyor.

Tüm sayfalar yüklendi.