Bikdirdiysam özür dilerim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Patimat tarafından oluşturulan Bikdirdiysam özür dilerim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,067 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bikdirdiysam özür dilerim
Konbuyu başlatan Patimat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alyaa🌷🌷

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Öylenleri var canim ama aksamlari olmuyor yo dunen ne kadar sey yapdim ilik duş aldim su icdim kaccc bardan gelsim diye sütüm . Amma yok azzicik geldi oda yetmedi bebegime. Ben doktora diyordumki aksamlari agliyorr mama vereyimi diye dedu verme kilosu gayet iyi doyuyorda mama lazim diyil. Doyuyorsa neden boyle yapiyor.
Pekmezi akşam iç dememin sebebi gece boyunca sütün artar diye canım. Kilosu iyiymiş mama başlama. Gece sıcaktan da uyanır

Patimat

Kayıtlı Üye
rank

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bir bardak suya 1 yk pekmez koydum canim. Hurmq pekmezi o kendimiz yaptigimiz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hurma
Bir yk az olur canım sadece tatlı su içmiş okursun 4 yk koyman lazım. Şu da var sütüm yetiyor de beynini ona odakla emin ol sütün artacak dinlenmeye uykuya da dikkat et aynı zamanda

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar aksamlari sütum cokk azaliyor . Doymadigi icin uyumuyor bebegim biraz su versem olurmu ya tam doymuyor biraz istiyor doktor mama verme dedi o yuzden biraz su versem olurmu
Canim doktorun salahmi ne acmi birakacaksin mama ver doysun cocuk benim kiz 3 aylik hem beni hem mama imiyo hic bi sikinti yasamadim baziler seni birakir mamaya alisir demisti tam tersi ilk aylarda 24 saata 5 kez mama vereyodum suan 3. 4 keza indi sutum cogalinca lutfen doktora uyupta miniki ac birakmayin

Patimat

Kayıtlı Üye
rank
Canim doktorun salahmi ne acmi birakacaksin mama ver doysun cocuk benim kiz 3 aylik hem beni hem mama imiyo hic bi sikinti yasamadim baziler seni birakir mamaya alisir demisti tam tersi ilk aylarda 24 saata 5 kez mama vereyodum suan 3. 4 keza indi sutum cogalinca lutfen doktora uyupta miniki ac birakmayin
Zaten bende Istemiyorum mama vermek bebegimde icmiyor mamayi . Cokda guzel doyuyor canim kilosu iyi hata çok aliyor kilo. O yuzden gerek gormuyor doktor.

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
On
Onca kandini emsin zatan bilyosun yena istiyo 120 ssi hazirla ver ben oyla yaptim 2aylikkan suan 150ssi veriyorum 3 aylik hem beni az olsada emiyo kalanina mama. Sabah 8 oglen 2 aksam 8 vereyorum geca uyandiginda Kandi mememla idara edeyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama geca uyumuyo doymuyo diyosun mamayi baska markasiyla Dena geca ver canim 1 kez yazik gunah kandinda mahf olacaksin uykusuzliktan
Zaten bende Istemiyorum mama vermek bebegimde icmiyor mamayi . Cokda guzel doyuyor canim kilosu iyi hata çok aliyor kilo. O yuzden gerek gormuyor doktor.

Tüm sayfalar yüklendi.