Biktim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Biktim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,846 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biktim
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Tamm kadının yeri eviyse o seni memnun etmek sana iyi bakmak zorunda bakmak sadece maddi olmuyor biz öyle maddi sıkıntılar çektik hala nasıl sıkıntılardayız ama eşim bana anne baba arkadaş ikimizde hiç arkadaşa ihtiyaç duymuyoruz yıllardır sosyal medya kullanmıyoruz gönüllü olarak ama bunca derdin içinde birbirimizden ayrı Bi gezmemiz Bi hayatımız yok on dört yıldırda birlikteyiz benim demek istedigim eş hayat arkadaşı can yoldaşıdır öyle olmalıdır hizmetçi deyil rabbim yardım etsin inşallah degişip akıllanır bu erkeklerin çogu ne
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tamm kadının yeri eviyse o seni memnun etmek sana iyi bakmak zorunda bakmak sadece maddi olmuyor biz öyle maddi sıkıntılar çektik hala nasıl sıkıntılardayız ama eşim bana anne baba arkadaş ikimizde hiç arkadaşa ihtiyaç duymuyoruz yıllardır sosyal medya kullanmıyoruz gönüllü olarak ama bunca derdin içinde birbirimizden ayrı Bi gezmemiz Bi hayatımız yok on dört yıldırda birlikteyiz benim demek istedigim eş hayat arkadaşı can yoldaşıdır öyle olmalıdır hizmetçi deyil rabbim yardım etsin inşallah degişip akıllanır bu erkeklerin çogu ne deyim
İki gündür ne kahvaltı haziiylrum nede yemek benim canım sıkkınken onu dusunemem kusurabakmasin beni kendi kackere düşündü

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Benim bu konuda umudum yok sesimi çıkarmadım ne dediyse yaptım baktım iyi olmuyorsun adam seni daha çok umursamıyor o sekilde

Sanki 10 tane çocuğu olmuş gibi hep yorgunum diyor

Sanki 10 tane çocuğu olmuş gibi hep yorgunum diyor

Benim eşimde pöh yeni geldi yurt dışından ve 6 aylık evliyiz birlikte iki ay bile geçirmedim ne düğünümüz oldu nede başka birşey ailelerimizi karşımıza alarak evlendik 4 yıl sevgili kaldık tanimisimdir diye düşünüyordum ama tanimamisim
Valla ne yaparsan yap olmuyorsa olmuyor 10 yıl oldu bak olmuyor bitirmiyor da yürütmüyor da her gün aynı sıkıntılar anlayış yok nezaket yok sevgi saygı yok bişey dediğimde dırdır etme diyor evden çıkıyor oğlum 7 yaşında çok etkileniyor devamlı karnımı seviyor anne sen üzülme diyor kardeşim ölür bak diyor çocuğum bile bana merhamet ediyor 40 yaşındaki eşim yüzüme bakmıyor yedirip içirmekle olmuyor herşey

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Aynı canım tek sanma kendini 10 senelik evliyim daha bugün tartıştık derdin ne yazdım huzur o da sende yok yazdı ikinci çocuğuma hamileyim akrabam bi de sevdi beni 1 sene peşimde koştu ama evlendiğim günden beri hep psikolojik baskı aile desteği de yok napayım. memur bi de 3 sene bi yerde 5 sene bi yerde kafasına göre tayin ister ben artık yoruldum mücadele edemiyorum boşverdim çocuklarım için yaşıyacam o mesaj geleli 5 dk oldu ağlıyorum ama mecburum 😭
Kıyamam ağlama bebeğin de etkileniyor zor bir durum bizde birbirimizi çok severek aldık ne badereler atlattık ama şimdi eve hapis etmek için almış megersem onu anladım

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank

İki gündür ne kahvaltı haziiylrum nede yemek benim canım sıkkınken onu dusunemem kusurabakmasin beni kendi kackere düşündü
Kız ne diyon ben küçük tüpde yemek yapıyorum 2 aydır taşındık eve kurdurmadı yatak odamı banyoda duşa kabin yok bi banyo yapıyor görmelisin benim sesim çıkmıyor temizliyorum oğlumun dersleriyle ilgileniyorum adam bir gün evde bir gün işte evde olduğunda da dışarda evde durmaz ben yemek yapmasam hizmet etmesem neler olur demek

Emine zeynep

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim merhamet versin babalarından gördüğünü uyguluyor bir çogu eş Allah İn emanetidir ilk önce

Sen kafanı hiç ona takma hayatta degişmeyecek bişey yok hersey hep aynı gitmez sadece kendinle bebişini düşün onun sana çok ihtiyacı var kendine iyi bakman lazım ona canını sıkıp yemeni içmenin falan bozma sakın bebişin dogup sana bir gülsün hayatın asıl anlamı tadı buymuş diyeceksin Allah bunları ıslah etsin sabret Allah büyüktür

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Kıyamam ağlama bebeğin de etkileniyor zor bir durum bizde birbirimizi çok severek aldık ne badereler atlattık ama şimdi eve hapis etmek için almış megersem onu anladım
Ya yine eve hapis etsin ama bari yüzüme gülsün bari desin 10 senedir bu, kadın benim arkamda ne olursa olsun ben nelerini çektim nelerini gördüm yinede hep alttan aldım kavga çıkardıysam da sonunda kuyruğumu sıkıştırıp yanına döndüm ama kıymet veren yok ne demek huzur istiyorum o da sende yok. Demek başkasında huzur buldu ki bunu diyebiliyor

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Tamm kadının yeri eviyse o seni memnun etmek sana iyi bakmak zorunda bakmak sadece maddi olmuyor biz öyle maddi sıkıntılar çektik hala nasıl sıkıntılardayız ama eşim bana anne baba arkadaş ikimizde hiç arkadaşa ihtiyaç duymuyoruz yıllardır sosyal medya kullanmıyoruz gönüllü olarak ama bunca derdin içinde birbirimizden ayrı Bi gezmemiz Bi hayatımız yok on dört yıldırda birlikteyiz benim demek istedigim eş hayat arkadaşı can yoldaşıdır öyle olmalıdır hizmetçi deyil rabbim yardım etsin inşallah degişip akıllanır bu erkeklerin çogu ne deyim
Bu erkekler değişmez en azından kendi eşim için diyim kendi anneme in otur vakit geçir der ama kendi annem karsida oturuyor ve Mayıs'ta gidip Kasım'da geliyor çay için ama ona bile kalmaya gidemiyorum hiç o gele bilirse anca düşün bende ben annene gidemiyorum de sürekli ben annende ne işim var mübarek kayınvalidem de sürekli Onlarla olsam oğlu hep orda olsa diye bakıyor

Ya yine eve hapis etsin ama bari yüzüme gülsün bari desin 10 senedir bu, kadın benim arkamda ne olursa olsun ben nelerini çektim nelerini gördüm yinede hep alttan aldım kavga çıkardıysam da sonunda kuyruğumu sıkıştırıp yanına döndüm ama kıymet veren yok ne demek huzur istiyorum o da sende yok. Demek başkasında huzur buldu ki bunu diyebiliyor
Öyle düşünme canm emin ol sinir anında bnm eşimde oyl diyor işine gelmiyince ilk dedikleri kelime o zaten evde huzur versen dışarı mi çıkarım falan diye eee sen evde huzur vermiyorsun ama biz çıkamıyoruz kadınların derdi hep böle erkektir yapar diye buyurlerse öyle olur kadındır yapamaz hiç birşey

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bizde Eşimle 5 yıllık ewliyiz 3yil sewqili hayatimz oldu 8 yildr tanışıyoruz. Sosyal medya hesaplarmzi beraber kullaniyoruz qmaillerimze kadar oldu bitti bu böyle. Eşimin arkadaş çewresi wardr ama iş qünu içinde asla qece hayatı yoktur bensz dışarı çıkmaz çok nadirdir. Saolsun benide cumartesi olmzsa pazar pazar olmazsa cumartesi çıkarır normal hayatta qebeliqmde 2 qunde 3 qunde bi qidiyruz haftada 2 bilemdn 3. Öküz qibi ewde otur one öyle ahıra baqlı haywanmiyiz bnm eşimde sewmez qezmeyi benim için cikar ama. Oqlum büyürse hayrlica onada kadınına insan muamelesi yapması qerektqini öqretecm eşimin anası oqretmems benimle bir öqrendi. Yani size katılıyorum yol deqil yoldasiz bi ömür eslermzle

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Bu erkekler değişmez en azından kendi eşim için diyim kendi anneme in otur vakit geçir der ama kendi annem karsida oturuyor ve Mayıs'ta gidip Kasım'da geliyor çay için ama ona bile kalmaya gidemiyorum hiç o gele bilirse anca düşün bende ben annene gidemiyorum de sürekli ben annende ne işim var mübarek kayınvalidem de sürekli Onlarla olsam oğlu hep orda olsa diye bakıyor

Öyle düşünme canm emin ol sinir anında bnm eşimde oyl diyor işine gelmiyince ilk dedikleri kelime o zaten evde huzur versen dışarı mi çıkarım falan diye eee sen evde huzur vermiyorsun ama biz çıkamıyoruz kadınların derdi hep böle erkektir yapar diye buyurlerse öyle olur kadındır yapamaz hiç birşey
Sinir anında herkes herşeyi desin o zaman kuzum olur mu öyle şey Allah aşkına ya keşke zamanında ayaklarımın üstünde dursaydım tek pişmanlığım o

Tüm sayfalar yüklendi.