Tamm kadının yeri eviyse o seni memnun etmek sana iyi bakmak zorunda bakmak sadece maddi olmuyor biz öyle maddi sıkıntılar çektik hala nasıl sıkıntılardayız ama eşim bana anne baba arkadaş ikimizde hiç arkadaşa ihtiyaç duymuyoruz yıllardır sosyal medya kullanmıyoruz gönüllü olarak ama bunca derdin içinde birbirimizden ayrı Bi gezmemiz Bi hayatımız yok on dört yıldırda birlikteyiz benim demek istedigim eş hayat arkadaşı can yoldaşıdır öyle olmalıdır hizmetçi deyil rabbim yardım etsin inşallah degişip akıllanır bu erkeklerin çogu ne
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İki gündür ne kahvaltı haziiylrum nede yemek benim canım sıkkınken onu dusunemem kusurabakmasin beni kendi kackere düşündüTamm kadının yeri eviyse o seni memnun etmek sana iyi bakmak zorunda bakmak sadece maddi olmuyor biz öyle maddi sıkıntılar çektik hala nasıl sıkıntılardayız ama eşim bana anne baba arkadaş ikimizde hiç arkadaşa ihtiyaç duymuyoruz yıllardır sosyal medya kullanmıyoruz gönüllü olarak ama bunca derdin içinde birbirimizden ayrı Bi gezmemiz Bi hayatımız yok on dört yıldırda birlikteyiz benim demek istedigim eş hayat arkadaşı can yoldaşıdır öyle olmalıdır hizmetçi deyil rabbim yardım etsin inşallah degişip akıllanır bu erkeklerin çogu ne deyim