Bilgisi olanlar cevap lütfen 🙏

• Konbuyu başlatan Arzuuu
  • Toplam 12 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzuuu tarafından oluşturulan Bilgisi olanlar cevap lütfen 🙏 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,512 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilgisi olanlar cevap lütfen 🙏
Konbuyu başlatan Arzuuu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙
A

Arzuuu

Guest
Merhaba arkadaşlar hayırlı günler dilerim.
Ben burada henüz yeniyim bugün giriş yaptım.
Size bir sorum olacak bilgisi olan varsa, ben pazartesi günü dr gittim ve 4+3 günlük hamile olduğumu söyledi son adet tarihimi sormadı son adet tarihine göre 5 +4 günlük hamileyim ben gebelik tarihini nasıl takip etmem gerekiyor... Bilgi verir misiniz...

Her doktor son adet tarihini soruyo bu doktor biraz ilgisiz sanırm canım ilginç yani hayırlı olsun bu arada bebişin😊
Size bir sorum olacak bilgisi olan varsa, ben pazartesi günü dr gittim ve 4+3 günlük hamile olduğumu söyledi son adet tarihimi sormadı son adet tarihine göre 5 +4 günlük hamileyim ben gebelik tarihini nasıl takip etmem gerekiyor... Bilgi verir misiniz...

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Normalde doktorlar ilk son adet tarihini sorar ama bu doktor değişiklik yaptı sanırım ama son adet tarihine göre takip edilir canım

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ultrasonda ki verilere ve beta HCG hormonu seviyesine göre bebeğin haftasını söylüyor doktorlar yani son adet tarihi pek net sonuç vermiyor çünkü ben gebeyken adet olmuşum çünkü çünkü bebeğim son adet tarihimden büyük çıktı bu arkadaşıma da oldu yani adet tarihi soruyorlar evet ama ultrason ve kandaki gebelik hormonu belirliyor bebeğin haftasını ayını 🤗

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ultrason yada kan değeri sonucuna göre söylemiş olabilir normalde her kontrolde soruluyor son adetin ilk günü

Arzuuuu

Kayıtlı Üye
rank
Ultrasonda ki verilere ve beta HCG hormonu seviyesine göre bebeğin haftasını söylüyor doktorlar yani son adet tarihi pek net sonuç vermiyor çünkü ben gebeyken adet olmuşum çünkü çünkü bebeğim son adet tarihimden büyük çıktı bu arkadaşıma da oldu yani adet tarihi soruyorlar evet ama ultrason ve kandaki gebelik hormonu belirliyor bebeğin haftasını ayını 🤗
Bana sadece kese oluşumu olduğunu henüz bebeğin görünmeyeceğini 2 hafta sonrasında görünebileceğini söyledi ben şimdi Dr verdiği tarihe göre mi giriş yapmam gerekiyor son adet tarihine göre mi

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bana sadece kese oluşumu olduğunu henüz bebeğin görünmeyeceğini 2 hafta sonrasında görünebileceğini söyledi ben şimdi Dr verdiği tarihe göre mi giriş yapmam gerekiyor son adet tarihine göre mi
Ben doktorun verdiği tarihe göre giriş yaptım son adet tarihine göre yapmadim çünkü doktorun dediği tarihi başka doktorlarla da teyit ettim son adet tarihi sonucumu yanlış verdi 🤷 Kesenin boyuna göre yada kan aldıysa kandaki gebelik hormonu seviyesine göre bebeğin haftasını söylemiştir büyük ihtimalle. Ben sağlık ocağında kan vermiştim doktor kandaki gebelik hormonuna göre bebeğin ne zaman doğacağını söylemişti cidden o dediği tarihler içinde doğdu yani sanırım hormonlar bebeğin ne kadarlık olduğunu belli ediyor

Canım geç döllenme olabilir birkaç hafta sonra programla aynı haftaya eşit oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Son adetine göre yap canım bikac haftaya ultrason ve program ikisi de aynı haftayı gösteriyor benim öyle olmuştu

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun çok yardımcı oldunuz 2 haftaya tam net belli olur o halde 🙏

Sadece kese oluşumu olduğu için mi sormadı diye düşündüm ama
Alakası yok kuzum kese oluşumu ile benim her gittiğinde li ilk gittiğim hafta bile gebelikten şüpheleniyorum vs dedim ve betayı gösterince daha ultrasonda bakmadan adet tarihini soruyor bugün bile düşün 26+4 haftaligiz ilk işi onu sormak oldu bence başka doktora git sen düzenli takip için

Tüm sayfalar yüklendi.