Bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kader emir tarafından oluşturulan Bilmiyorum yardımcı olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,156 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Konbuyu başlatan Kader emir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kader emir

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
37 haftalık hamileyim yarın muayeneye gitcem doktor altan muane mi edecek en son 2 hafta sonra gel demsti de altan muayene mi ister sizce
Kontrole gitmiştim 10 gün sonra gel 37. Haftada oluyorsun çatı muayenesi yapıcam dogum başlamış diyebilirim hazırlık gel dedi :) gerçi benim erken dogum riskim vardı 7 8 gün önce kanamam geldi kızım erken gelmek istedi ignelerle tuttular. Bu yüzden dogumun olabilir hazırlıklı gel demiş olabilir. Ama benim bildiğim 37.haftada çatı muayenesi yapılıyor. Bebişinin gelişimi iyiyse yapma ihtimali yüksek hazırlıklı git bence canım. Benim doktorum Bi sonraki gidişimizde neler yapıcagını hep söyler. Çatı muayenesi içinde hep soruyordum 37. Haftayı beklememiz lazım bazen çatı muayenesinden sonra açılmalar olabiliyor bebegin gelişimini tamamlamadan bakamam diyordu canım.

Kader emir

Kayıtlı Üye
rank
Kontrole gitmiştim 10 gün sonra gel 37. Haftada oluyorsun çatı muayenesi yapıcam dogum başlamış diyebilirim hazırlık gel dedi :) gerçi benim erken dogum riskim vardı 7 8 gün önce kanamam geldi kızım erken gelmek istedi ignelerle tuttular. Bu yüzden dogumun olabilir hazırlıklı gel demiş olabilir. Ama benim bildiğim 37.haftada çatı muayenesi yapılıyor. Bebişinin gelişimi iyiyse yapma ihtimali yüksek hazırlıklı git bence canım. Benim doktorum Bi sonraki gidişimizde neler yapıcagını hep söyler. Çatı muayenesi içinde hep soruyordum 37. Haftayı beklememiz lazım bazen çatı muayenesinden sonra açılmalar olabiliyor bebegin gelişimini tamamlamadan bakamam diyordu canım.
Teşekkür ederim cok sagolun❤️

Minik Anne

Kayıtlı Üye
rank
Amin sagolun valla dedi nts ye baglan demkki 2 haftada gelebilirsan gel dedi ozmn bakacak demki ama dedi 2 haftsya kalmaz dogurursun dedi iyi mi kötü mu bilmemedim ilk gebeligim
Çocuğun gelişimi ve gelişim hızı iyiyse onun için demiş olabilir, kötü olsa derdi. Rabbim sağlıcakla kavuştursun tüm anneleri evlatlarına☺️

Tüm sayfalar yüklendi.