Normal
Tabiki olmayana versin ama sana da versin canım ne yani kızının kız kardeşi oğlunun erkek kardeşi olmayacak mı yarın öbür gün oğlun evlense torunun olsa sadece bı tanecik halası olacak ve amcası olmayacak Benim ilk gebeliğim ama Allah nasip ederse 4 çocuk istiyorum iki kızım iki oğlum olsun dünyanın binbir türlü hali var benim başım bişey gelse bile güvenecek kendi kanlarindan birileri olsun isterim inşallah Rabbim nasip eder bakalım hayırlısı tabi bu benim fikrim kuzum sen bilirsin Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Tabiki olmayana versin ama sana da versin canım ne yani kızının kız kardeşi oğlunun erkek kardeşi olmayacak mı yarın öbür gün oğlun evlense torunun olsa sadece bı tanecik halası olacak ve amcası olmayacak
Benim ilk gebeliğim ama Allah nasip ederse 4 çocuk istiyorum iki kızım iki oğlum olsun dünyanın binbir türlü hali var benim başım bişey gelse bile güvenecek kendi kanlarindan birileri olsun isterim inşallah Rabbim nasip eder bakalım hayırlısı tabi bu benim fikrim kuzum sen bilirsin Rabbim gönlüne göre versin inşallah