Bir saat önce pi post açmıştım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Bir saat önce pi post açmıştım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,735 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bir saat önce pi post açmıştım
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Sancım var hastaneye geldim sancım çıktı yatışım yapıldı 33+2 günlügüz açılman yok Allah'tan hayırlısı 33 günüde bekleyemeyecegiz galiba 😇🙏 yarın herşey belli olacak
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum durumun nasıl bebeğin gelişimiyle ilgili bişey dedilermi

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Şuan bı değişiklik yok sancım devam ediyor 1'er saat ara ile ağrı kesici içiyorum sabah tekrar nst ye qirecegim o zaman doğum olup olmayacağı belli olacakmış ilk oğlum 37' de doğdu buda daha erken gelecek galiba 🤲🥺

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Hakkin da hayırlısı olsun inş cnm biraz erken olmuş niye ki acaba
Benim bir haftadır sancılarım vardı geçen doktora gittim herşey normal dedi ama kramp giriyordu en sonunda öyle bir ağrı girdiki nefesim kesildi hemen acile geldim doktorumda yatırdı beni hayırlısı bakalım inşallah sabaha güzel haberler alırım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayyy çok heyecanlıiii
Yok be ne heyecanı bolca korku var 😂

Ayyy çok heyecanlıiii

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Benim bir haftadır sancılarım vardı geçen doktora gittim herşey normal dedi ama kramp giriyordu en sonunda öyle bir ağrı girdiki nefesim kesildi hemen acile geldim doktorumda yatırdı beni hayırlısı bakalım inşallah sabaha güzel haberler alırım

Inş inş içini ferah tut cnm

Tüm sayfalar yüklendi.