Bir sorum olucak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülnihal tarafından oluşturulan Bir sorum olucak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 935 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bir sorum olucak
Konbuyu başlatan Gülnihal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anne Adayı

Gülnihal

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar meraba uygulamaya göre doğum yapacağımız tarih kesin doğru çıkıyor mu kafam karıştı tam olarak 40 hafta dolunca mi oluyor doğum yani bunu en net kim bilir doktorlar ne zaman doğacagi günü bilir mi

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar meraba uygulamaya göre doğum yapacağımız tarih kesin doğru çıkıyor mu kafam karıştı tam olarak 40 hafta dolunca mi oluyor doğum yani bunu en net kim bilir doktorlar ne zaman doğacagi günü bilir mi
Merhaba cnm doktor tahmini tarih verir ugulama da aynı cnm.. yani bazen bazı bebekler daha erken ya da daha geç doğabilir ..uygulama göre tutmayabilir

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kesin doğru çıkmaz program tarihi, illa 40 hafta olması gerekmiyor. Son haftalar da nst ye bağlandığın da sancılardan doğumun gelip gelmediğini doktorlar söyler, ona göre de tarih belirler 🤗

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Canım uygulama net göstermiyor. Uygulamayla benim ultrasonun gösterdiği çok alakasız. Uygulama 12 Ağustos diyor ultrason 8 Ağustos forumdakini ben ultrasona göre ayarladım

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben 39 haftada doqum yaptım.. buna karar wermiyorsun.. Uyqulamada doqru bence.. 40 üstü doquranlar war.. bebekle alakalı

Tüm sayfalar yüklendi.