Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kızlar. Herkesin durumu iyidir inşallah. Bu bayram bana hiç iyi gelmedi. Kusura bakmayın mide bulantısı olanlar varsa özür dilerim yazmak zorunda hissettim. Çok kötüyüm. Şimdiye kadar mide bulantısı kusma yoktu. 16.haftada aniden başladı. 3 gündür kahvaltıdan sonra şiddetli kusma oluyor ama anlatamam nasıl. Akşama kadar bişey yiyemiyorum Salatalık hariç. İshal de var. Acile gittim serum taktilar. Ama yine fayda etmedi. Var mi böyle olup da kurtulan. Şiddetli ishal ve kusma.
Ay düşün 37+4 üm dün gece ayıptır söylemesi sabaha kadar istifra ettim hayır değişik bir şey de yemedim ama ölüyorum sandım en son saat sabaha karşı 4 de uyumuştum
Ay düşün 37+4 üm dün gece ayıptır söylemesi sabaha kadar istifra ettim hayır değişik bir şey de yemedim ama ölüyorum sandım en son saat sabaha karşı 4 de uyumuştum
Çok geçmiş olsun ama sanki bu aralar salgın var. Bayramda geldik kayinvalidemlere. 4 gündür acile giden gidene. Herkes ishal ve mide bulantısı şikayetiyle. Dikkat edin kendinize de çocuklarınıza da
Çok geçmiş olsun ama sanki bu aralar salgın var. Bayramda geldik kayinvalidemlere. 4 gündür acile giden gidene. Herkes ishal ve mide bulantısı şikayetiyle. Dikkat edin kendinize de çocuklarınıza da