Sorum var Bitki bitleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️Şeyma❤️İlyas❤️ tarafından oluşturulan Bitki bitleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 582 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bitki bitleri
Konbuyu başlatan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Kızlar minik minyatür güllerim var 4 saksı ve bitki bitleri kaplamış onları hele Bi tanesi tomurcuk vermiş daha açmadan kaplamış heryer ini, çiçek bitleri hakkında bilgisi olan yazabilir mi. Netten araştırdım ama yazılan yorumlardan dolayı güvenip denemek istemedim deneyip güllerini kaybeden varmış bende burda post açmak istedim. Güllerimi kaybetmek üzereyim çok üzgünüm 😔😔 bilgisi olan yazabilir mi

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar minik minyatür güllerim var 4 saksı ve bitki bitleri kaplamış onları hele Bi tanesi tomurcuk vermiş daha açmadan kaplamış heryer ini, çiçek bitleri hakkında bilgisi olan yazabilir mi. Netten araştırdım ama yazılan yorumlardan dolayı güvenip denemek istemedim deneyip güllerini kaybeden varmış bende burda post açmak istedim. Güllerimi kaybetmek üzereyim çok üzgünüm 😔😔 bilgisi olan yazabilir mi
Canım valla benim de çiçeğimi sardı balkona attım evi sarar korkusuyla tehlikeli olduğunu duydum bitlerin inşallah kurtarırsın benimki kurumuştu

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum sirkeli su ile temizle yapraklarını

Jale Türe

Kayıtlı Üye
rank
Migrosta bitki bitleri için ilaç var canım ordan ilaç alabilirsin yada bitki tohumları satılan yerlerde ilaç alabilirsin canım yoksa maalesef geçmiyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar