Sorum var Böbrekte su birikmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde seymaarıbaş tarafından oluşturulan Böbrekte su birikmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 663 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Böbrekte su birikmesi
Konbuyu başlatan seymaarıbaş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seymaarıbaş

seymaarıbaş

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım demedi eksik yazmışım. ayrıntılı ultrason istedi orda belli olcakmış galiba ama 1 hafta var dha bende çok merak ettim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah canım 🙏
Geçer inşallah canım benim dua et bol bol

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 36+2 deyim. Doktor bebeğin bir böbreği genişlemiş ve su birikmiş dedi. Haftaya ayrıntılı ultrason istedi tekrar. Var mı bilginiz geçici bişey
Çok çok geçmiş olsun canım caynı sorun bendede War çoğu bebeklerde oluyormuş diyor doktorlar ama 36 haftalarda ayrıntılı ultrason oluyor mu hiç bilmiyordum

seymaarıbaş

Kayıtlı Üye
rank
Özellikle ayrıntılıda bakmak istedi canım ciddi bişey mi dedim onu ayrıntılı ultrason sonucundan sonra gorucezz dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok çok geçmiş olsun canım caynı sorun bendede War çoğu bebeklerde oluyormuş diyor doktorlar ama 36 haftalarda ayrıntılı ultrason oluyor mu hiç bilmiyordum
Özellikle ayrıntılıda bakmak istedi canım ciddi bişey mi dedim onu ayrıntılı ultrason sonucundan sonra gorucezz dedi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar