Yaa ama doğru bikiyormusun çevremde çok doğru çıkmışti böyle şeyler bir kız bir erkek olsun aysuya kardeş ne güzel olurinsallah canim hayirlisi olsun benum
kizida hep erkekee benzetyorlar![]()
Okuyorum abla valla hergun aklıma geldikçe Ayetel Kürsi okuyorum teşekkür ederimSümeyra dua oku kızlara çok güzel helede gözler masallah subhallah Allah esirgesin
Yaa ulduz ben. Unu isiririm ammaa çok şeker yaa kırmızı çok yakışmış sana benziyor ama evet ama erkekleri de anımsatıyor belki saci olmadığı içinde olabilir
Ben e bebekten almıştım memnunum artık küçülmeye başladı kızıma kullanıcamKizlar ogluma bornoz almak istiyorum hangi sitede uygundur kart kullanmadigim için trendyoldan alamiyorum nasil almam gerek büyükmü olmasi gerekiyo sizce
kiz aynen babasi buYaa ama doğru bikiyormusun çevremde çok doğru çıkmışti böyle şeyler bir kız bir erkek olsun aysuya kardeş ne güzel olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Okuyorum abla valla hergun aklıma geldikçe Ayetel Kürsi okuyorum teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yaa ulduz ben. Unu isiririm ammaa çok şeker yaa kırmızı çok yakışmış sana benziyor ama evet ama erkekleri de anımsatıyor belki saci olmadığı içinde olabilir![]()
Yaa ulduz ben. Unu isiririm ammaa çok şeker yaa kırmızı çok yakışmış sana benziyor ama evet ama erkekleri de anımsatıyor belki saci olmadığı içinde olabilir
Ayy maşallah o zamankiz aynen babasi bubana hic benzemez yalniz cok sakin hadsiz sakin cocuk
Doğmadan önce Özdilek bebek bornozu almıştım memnunum diye biraz büyüğünü tekrar aldım tavsiye ederimKizlar ogluma bornoz almak istiyorum hangi sitede uygundur kart kullanmadigim için trendyoldan alamiyorum nasil almam gerek büyükmü olmasi gerekiyo sizce
hic cin takvimi yapdinmi? orda bazen dogru cikyor bende dogru cikmisdi su bebegin icin yapYaa ulduz ben. Unu isiririm ammaa çok şeker yaa kırmızı çok yakışmış sana benziyor ama evet ama erkekleri de anımsatıyor belki saci olmadığı içinde olabilir
Ayy maşallah o zamanbenim Gökperim de babasının fotokopisi kim görse aayy küçük savaş diyor
![]()
Aayyyhic cin takvimi yapdinmi? orda bazen dogru cikyor bende dogru cikmisdi su bebegin icin yap
sanadogurluk olmasada ihtimal olsun esinin ismi savasmi ay cok guzel asli hunelin esnin ismide savas
kiz sen birde gelin evnie katilacakdim katilasana
canim cekim olacak depremden dolayi ara vermisler insallah hayirlisi olsunAayyyevet aslı hunelinde eşi adı savaş biliyorum yok kız bu depremden sonra çekmezler programı zaten çin takvimi yaptım erkek çıktı valla iki kızımdada kız demişti doğru ama Allah işi hayırlısı bakalım
Öyle mii iyi iyii aynen cnm hayırlısı suan aşırı derecede midem bulanıyor ya durduk yerecanim cekim olacak depremden dolayi ara vermisler insallah hayirlisi olsun![]()