Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler arkadaşlar dün doktara gittim kese var bebek yok dedi kanamam var adet gibi kanamam var 10 gün sonra gitcem kese sağlıklı dedi ama bebek oluşmayabilir boş gebelik olabilir dedi bol bol dinlen ilişkiye girme vitamin ilacı verdi bebek olmadığı için progestan vermedi başına gelen varmı.ilk defa başıma geliyor düşük olurmu parça gelirse düşük olur dedi
İyi günler arkadaşlar dün doktara gittim kese var bebek yok dedi kanamam var adet gibi kanamam var 10 gün sonra gitcem kese sağlıklı dedi ama bebek oluşmayabilir boş gebelik olabilir dedi bol bol dinlen ilişkiye girme vitamin ilacı verdi bebek olmadığı için progestan vermedi başına gelen varmı.ilk defa başıma geliyor düşük olurmu parça gelirse düşük olur dedi
Benm ilk gebeliğimde boş keseydi çevremde bebek geç görünenler var diye bekledim başka doktorada gitmiştim altan ultrasonla vaktı onda da görünmedi kebdi doktorum bana kürtaj demişti yapmasak da iki ay sonra kese kendi düşer zaten demişti öylede oldu iki aylık olduğu zmn kanamam oldu gece hastaneye gittim şiddetli karın agrısı ve kanama ile yatış yapıldı sabah kğrtaj olcaktım yatış hapıldıktan bi saat sonra kese kendi düştü bütün ağrım dindi o an ama sabah her ihtimake karşı parça kalır diye kürtaj oldum aradan 4 ay geçti tekrar hamile kaldm bi kızım oldu şimdi 3 yaşında şimdi tekrar hamileyim 7 aylık oldu oğlum olucak inşallah sizde uzun süreli kanama varmiş ama acaba kese düştü de fark etmedinizmi ki yakın da gittinizmi doktora bnm kese kan pıhtısı gibi zar şeklindeydi ebelere gösterdim kese dgl demişlerdi ama bn emindim bnm dediğim gibi de keseymiş o düşen başka bişy olma şansı yoktu çünkü koyu renkli kan pıhtısı gibi görünen zar dı