Sorum var Boş kese ve adet gibi kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde evinfırat tarafından oluşturulan Boş kese ve adet gibi kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 591 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Boş kese ve adet gibi kanama
Konbuyu başlatan evinfırat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedasrgl

evinfırat

Kayıtlı Üye
rank
İyi günler arkadaşlar dün doktara gittim kese var bebek yok dedi kanamam var adet gibi kanamam var 10 gün sonra gitcem kese sağlıklı dedi ama bebek oluşmayabilir boş gebelik olabilir dedi bol bol dinlen ilişkiye girme vitamin ilacı verdi bebek olmadığı için progestan vermedi başına gelen varmı.ilk defa başıma geliyor düşük olurmu parça gelirse düşük olur dedi

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
İyi günler arkadaşlar dün doktara gittim kese var bebek yok dedi kanamam var adet gibi kanamam var 10 gün sonra gitcem kese sağlıklı dedi ama bebek oluşmayabilir boş gebelik olabilir dedi bol bol dinlen ilişkiye girme vitamin ilacı verdi bebek olmadığı için progestan vermedi başına gelen varmı.ilk defa başıma geliyor düşük olurmu parça gelirse düşük olur dedi
Gebeliğinin ilk haftalarıysa endişe etme dikkatli ol yeter stres yapma hepimize söyleniyor bu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Adet gibi kanama derken kanama sıkıntı bence başka doktora git ayrıca sağlık ocağında kan ver 2 günde bir hcg 2 kat artıyorsa sorun yok

sibelefem

Kayıtlı Üye
rank
Simdi canım benm adet glm

Progestron vermesi lazım yarın doktora gıt bence degerlerın kac

Progestron vermesi lazım yarın doktora gıt bence degerlerın kac

Progestron vermesi lazım yarın doktora gıt bence degerlerın kactır

Sedasrgl

Kayıtlı Üye
rank
Benm ilk gebeliğimde boş keseydi çevremde bebek geç görünenler var diye bekledim başka doktorada gitmiştim altan ultrasonla vaktı onda da görünmedi kebdi doktorum bana kürtaj demişti yapmasak da iki ay sonra kese kendi düşer zaten demişti öylede oldu iki aylık olduğu zmn kanamam oldu gece hastaneye gittim şiddetli karın agrısı ve kanama ile yatış yapıldı sabah kğrtaj olcaktım yatış hapıldıktan bi saat sonra kese kendi düştü bütün ağrım dindi o an ama sabah her ihtimake karşı parça kalır diye kürtaj oldum aradan 4 ay geçti tekrar hamile kaldm bi kızım oldu şimdi 3 yaşında şimdi tekrar hamileyim 7 aylık oldu oğlum olucak inşallah 🤲 sizde uzun süreli kanama varmiş ama acaba kese düştü de fark etmedinizmi ki yakın da gittinizmi doktora bnm kese kan pıhtısı gibi zar şeklindeydi ebelere gösterdim kese dgl demişlerdi ama bn emindim bnm dediğim gibi de keseymiş o düşen başka bişy olma şansı yoktu çünkü koyu renkli kan pıhtısı gibi görünen zar dı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar