Ayrılıcam dedım zaten adam tınlamıyo aramıyo bıle benı gıdecegım yer yokCanım Hayat şartları da çok zor bence aldatma siddet felanda yoksa al karşına uzun uzun istediklerini konuş yoksa ayrılık düşünüyorum felan diye eşinle konuş hemen ayrılık düşünme canım 2 çocuğun varmış ablam da ayrılmıştı yeniden evlendi bı çocuğu vardi olan çocuklara oluyor başka kimseye bişey olmuyorrabbim yardımcın olsun kuzum hayırlısı neyse Rabbim hakkında onu versin
![]()
Ben sevmefım kacırdı mecbur evlılıgımı yuruttum ama bu son yaptıgı artık kaldıramadımYaşadıkların çok zor ve ağır burdan konuşması kolay canm rabbim eşine akıl fikir versin mis gibi ailesi var şükür edip mutlu olacağına uzak duruyor benim merak ettiğim şey severek mi evlendiniz yada geçmişte sevdiği biri mi vardı da böyle evlenmek için evlenmiş gibi davranıyor gerçi her ne olursa olsun yaşadıklarını haketmiyorsun önce bebeğini sağlıkla kucağına al bı canım sonra topla ailesini al kocani karşına bı konuş iki çocuğun var sonuçta baktın olmuyor ona göre hareket edersin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Babam ölmus aılem de kavga ederler kotu seyler olur dıye korkuyom aıleme anlatçtmak ıstemıyomAilen destek çıkmıyor mu canım