Sorum var Bthcg kaç haftalık cevaplarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde kdrye tarafından oluşturulan Bthcg kaç haftalık cevaplarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 798 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bthcg kaç haftalık cevaplarmisiniz
Konbuyu başlatan kdrye
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

kdrye

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar ben bugün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Snra emin olmak için kan verdim 359.80 çıktı beta HCG adetimi 1 gün geçti, benm dhaa önce düşük öyküm var ama onda betam daha dusuktu suanki çıkan sonuç düşük.u acaba yardımcı olursanız sevinirim 14.09 en son adet tarigim.

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar ben bugün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Snra emin olmak için kan verdim 359.80 çıktı beta HCG adetimi 1 gün geçti, benm dhaa önce düşük öyküm var ama onda betam daha dusuktu suanki çıkan sonuç düşük.u acaba yardımcı olursanız sevinirim 14.09 en son adet tarigim.
Merhaba hayırlı olsun öncelikle ama betaya göre değilde son adet tarihine göre hesaplanıyor gebeliğiniz ortalama şuan 4 haftalıksınız

R

Randoms

Guest
Benimde 5. Haftada 420 çıkmıştı 4. Hafta için normal bence iki gün ara ile tekrar kan verirseniz düzenli artış varmı bakabilirsiniz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cevabiminiz için teskkur ederim betam acaba iyimi tekrar düşük yapmaktan çok korkuyorum 😭
Olumsuz hiçbir zaman düşünmeyin ne kadar olumsuz düşünürseniz o kadarınıda yaşarsınız bu yüzden her zamn olumlu düşünün bebeğimi görücem kalbini duyucam Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin kendinizi hep olumluya doğru çevirin olumsuzu çağırdıkça size koşa koşa gelecektir ve şunuda unutmayın insanın başına en çok korktuğu gelir takdir Allahın diyin her önleminizi alın gerisine karışmayın hayırlı olsun

Son düzenleme:

1prensannesi

Kayıtlı Üye
rank
Benimde 9. Ayın 13 u adet tarihim testim pozitif çıktı ama bende korkuyorum maalesef 2 boş gebeliğim oldu inşallah senin ki sağ salim doğar da hayırlı evlat olur canım sende bana dua et 😊

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Son adet tarihine göre hesaplayabilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar