Sorum var Bu çocuk niye hareket etmiyor Allah için bişey diyin ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde bebeğimlegüzel tarafından oluşturulan Bu çocuk niye hareket etmiyor Allah için bişey diyin ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,210 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu çocuk niye hareket etmiyor Allah için bişey diyin ya
Konbuyu başlatan bebeğimlegüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pınar aktaş 13

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
O kadar hamilelik geçiren kişi var bir cevap verin Allah için hastaneye git demeyin bir hafta sonra kontrolüm var şuan gidemem 31 haftalık hamileyim bebeğim nerdeyse hiç hareket etmiyor arada sadece çokkkkk hafif atma gibi oluyor sadece onuda zar zor hissediyorum normal midir ya yoksa bebeğimin bir sorunu mu var 🥺🥺🥺🥺

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
O kadar hamilelik geçiren kişi var bir cevap verin Allah için hastaneye git demeyin bir hafta sonra kontrolüm var şuan gidemem 31 haftalık hamileyim bebeğim nerdeyse hiç hareket etmiyor arada sadece çokkkkk hafif atma gibi oluyor sadece onuda zar zor hissediyorum normal midir ya yoksa bebeğimin bir sorunu mu var 🥺🥺🥺🥺
Bugün mu böyle yoksa bı kaç gündür mu canım bazen olabilir az hareketler alanı daraldığı içinde fazla hareket edemez sen yine hareketlerini takip et strese girme sakin ol stres yaparsan da etkilenir

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Bugün mu böyle yoksa bı kaç gündür mu canım bazen olabilir az hareketler alanı daraldığı içinde fazla hareket edemez sen yine hareketlerini takip et strese girme sakin ol stres yaparsan da etkilenir
Bir iki haftadır zaten çok azaldı canım ama bugün extraa hareketsiz korkuyorum biraz ☹️

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Ben çok hareket edince kızımda hareketi azalıyordu kendini yorduysan ondan az hareket eder. Meyve suyu içip sol yanına uzan. O zaman hissedersin tekmeleri

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Yeri de daralıyor. Bendede öyle oldu hissedemedim gibi geldi doktoruma gitmiştim erkenden. Ben acıktığım için bebeğimin de kan şekeri düşüyormuş sık sık ye dedi. Birde artık bi kere bile merdiven inip çıksan ikinizde iki kat yorulacaksnız demişti. Tatlı yememi istemedi şekerim olduğu için meyve suyu içiyordum nst de yatar gibi ya da sol yanıma doğru yatıp bebeğin hareketlerini hissedince işlerimi yapmaya devam ederdim.

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
O kadar hamilelik geçiren kişi var bir cevap verin Allah için hastaneye git demeyin bir hafta sonra kontrolüm var şuan gidemem 31 haftalık hamileyim bebeğim nerdeyse hiç hareket etmiyor arada sadece çokkkkk hafif atma gibi oluyor sadece onuda zar zor hissediyorum normal midir ya yoksa bebeğimin bir sorunu mu var yeri daraldığı için az hareket ediyordur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yeri daraldığı için az hareket ediyordur

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Yeri de daralıyor. Bendede öyle oldu hissedemedim gibi geldi doktoruma gitmiştim erkenden. Ben acıktığım için bebeğimin de kan şekeri düşüyormuş sık sık ye dedi. Birde artık bi kere bile merdiven inip çıksan ikinizde iki kat yorulacaksnız demişti. Tatlı yememi istemedi şekerim olduğu için meyve suyu içiyordum nst de yatar gibi ya da sol yanıma doğru yatıp bebeğin hareketlerini hissedince işlerimi yapmaya devam ederdim.
Bende deniycem Çok teşekkürrr ederimm🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar