Sorum var Bu çocuk niye hareket etmiyor Allah için bişey diyin ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde bebeğimlegüzel tarafından oluşturulan Bu çocuk niye hareket etmiyor Allah için bişey diyin ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,210 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu çocuk niye hareket etmiyor Allah için bişey diyin ya
Konbuyu başlatan bebeğimlegüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pınar aktaş 13

İlk hamileliğim

Kayıtlı Üye
rank
O kadar hamilelik geçiren kişi var bir cevap verin Allah için hastaneye git demeyin bir hafta sonra kontrolüm var şuan gidemem 31 haftalık hamileyim bebeğim nerdeyse hiç hareket etmiyor arada sadece çokkkkk hafif atma gibi oluyor sadece onuda zar zor hissediyorum normal midir ya yoksa bebeğimin bir sorunu mu

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
O kadar hamilelik geçiren kişi var bir cevap verin Allah için hastaneye git demeyin bir hafta sonra kontrolüm var şuan gidemem 31 haftalık hamileyim bebeğim nerdeyse hiç hareket etmiyor arada sadece çokkkkk hafif atma gibi oluyor sadece onuda zar zor hissediyorum normal midir ya yoksa bebeğimin bir sorunu mu var 🥺🥺🥺🥺
Canım yazdık biz ya okumadın ya da doğru söylemediğimizi falan sandın sona geliyorsun artık yeri daralıyor madem için rahat değil haftaya kadar ne bekliyorsun asıl şu an gitmen gerekir hiç hareket yoksa

O kadar hamilelik geçiren kişi var bir cevap verin Allah için hastaneye git demeyin bir hafta sonra kontrolüm var şuan gidemem 31 haftalık hamileyim bebeğim nerdeyse hiç hareket etmiyor arada sadece çokkkkk hafif atma gibi oluyor sadece onuda zar zor hissediyorum normal midir ya yoksa bebeğimin bir sorunu mu var 🥺🥺🥺🥺
Cnm ilk önce stres yapma güzelce tatlı biseyler ye uzan bı sure takip et bebeğini cnm yormaktanda bebek hareketleri hisedmiyoz çok bende çok yaşadım bu problemi cnm yorulmaktan dinlen uzan bı bak karnıni okşa hareketine bak inssalh sağ saglim kucağına alırsın cnm 🤲🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım yazdık biz ya okumadın ya da doğru söylemediğimizi falan sandın sona geliyorsun artık yeri daralıyor madem için rahat değil haftaya kadar ne bekliyorsun asıl şu an gitmen gerekir hiç hareket yoksa
Bende katiliyom özele git eğer randevu eline geçmiyorsa

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kuzum Öncelikle Sakin Ol Bu haftalarda bebeğin yeri daralıyor daraldığı için de hareketlerinde biraz yavaşlama olabiliyor sol tarafına uzan ilk önce bir tatlı gibi şeyler yani portakal suyuda icebilirsin bebeğin hareketinde gerçekten çok faydası oluyor sol tarafına uzan bebeğine onu sakinleştirecek müzik veyahut da ilahi tarzı şeyler açıp eline karnına koy ve onunla konuşmayı dene

MUHMER❤️

Kayıtlı Üye
rank
Eğer ki bebeğin hareketlerini hisetmisiyorsan hemen acile git çünkü ben 39 haftalıkken bebeğimin hareketlerini hissetmedim acile gittiğimde bı iki gun kalbi durmuştu denildi endişe duyuyorsan git derim

Şəfəq

Kayıtlı Üye
rank
Canım okadar endişeliniyosun neden bi kontrola gidmiyosunki? Bende hayla erken o gafdalarda deilim bilmiyom belki normal belki deil bilemem amma ben bildiyim doktor söylemkşdi 2gun çocuun haraketini hiss edmezsen acil doktora gel deye sen azcada hiss ediyosan heehalde iyidir belki uyhmuşdur belki tenbel çocukdur ☺️inşallah iyidir ratlı portakal suyu iç hissedersin

Kuzum hareket etmiyorsa hastaneye gitmen gerekiyor kontrol gününe kadar bekliyecekmisin
Katılıyorum

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım okadar endişeliniyosun neden bi kontrola gidmiyosunki? Bende hayla erken o gafdalarda deilim bilmiyom belki normal belki deil bilemem amma ben bildiyim doktor söylemkşdi 2gun çocuun haraketini hiss edmezsen acil doktora gel deye sen azcada hiss ediyosan heehalde iyidir belki uyhmuşdur belki tenbel çocukdur ☺️inşallah iyidir ratlı portakal suyu iç hissedersin

Katılıyorum
❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar