Bu durumu yaşayan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma02 tarafından oluşturulan Bu durumu yaşayan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,423 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu durumu yaşayan var mı
Konbuyu başlatan Fatma02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asra

Fatma02

Kayıtlı Üye
rank
32+6 haftalık hamileyim. Dün kontrole gittim ve suyumun az olduğunu söyledi doktor. Nts ye bağlandım ve bebeğin hareketlerinde sknti gördü doktor tekrar su ve tatlı yememi söyledi sonra tekrar girdim smdi sknti olmadığını söyledi ama hala tedirgnm bnm gibi bu durumu yaşayan var mı 😞

32+6 haftalık hamileyim. Dün kontrole gittim ve suyumun az olduğunu söyledi doktor. Nts ye bağlandım ve bebeğin hareketlerinde sknti gördü doktor tekrar su ve tatlı yememi söyledi sonra tekrar girdim smdi sknti olmadığını söyledi ama hala tedirgnm bnm gibi bu durumu yaşayan var mı 😞
Geçmiş olsun canım umarım bi sıkıntı yoktur benimde suyum üst sınırdaymş fazlaymş şeker yüklemesi yapıldı birşey çkmadı ama doktor tekrar gel de demedi benimde kafam allak bullak ya insanı böyle düşüncelerle bırakıyorlar vlla

...

Moderator
Mod
rank
Bende son haftalarda nstye bağlandığımda doktorum ilkini kabul etmiyordu.Meyvesuyu iç tekrar bağlan diyordu.Benimde suyum fazlaydı.Çok şükür bebeğim sorunsuz doğdu.Yarın 1 aylık olacağız inşaAllah.

Fatma02

Kayıtlı Üye
rank
Bende son haftalarda nstye bağlandığımda doktorum ilkini kabul etmiyordu.Meyvesuyu iç tekrar bağlan diyordu.Benimde suyum fazlaydı.Çok şükür bebeğim sorunsuz doğdu.Yarın 1 aylık olacağız inşaAllah.
Maşallah❤️inşallah skntisiz bizdee kucamiza alırız
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol canım ya Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın🤲
Amin canm🤲

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Alakası var mı bilmiyorum ama bana da mutlaka tok gel dediler nts ye bebeğin hareketleri etkileniyor galiba pek bilmiyorum ama

Fatma02

Kayıtlı Üye
rank
Alakası var mı bilmiyorum ama bana da mutlaka tok gel dediler nts ye bebeğin hareketleri etkileniyor galiba pek bilmiy

Alakası var mı bilmiyorum ama bana da mutlaka tok gel dediler nts ye bebeğin hareketleri etkileniyor galiba pek bilmiyorum ama
Bana da biseyler ye bundan sonra gelirken dediler baya etkisi var galiba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin.Sağlıkla al kucağına miniğini inşaAllah canım.😘
İnşallah cnm😘

Tüm sayfalar yüklendi.