Bu durumu yaşayan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma02 tarafından oluşturulan Bu durumu yaşayan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,424 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu durumu yaşayan var mı
Konbuyu başlatan Fatma02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asra

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
32+6 haftalık hamileyim. Dün kontrole gittim ve suyumun az olduğunu söyledi doktor. Nts ye bağlandım ve bebeğin hareketlerinde sknti gördü doktor tekrar su ve tatlı yememi söyledi sonra tekrar girdim smdi sknti olmadığını söyledi ama hala tedirgnm bnm gibi bu durumu yaşayan var mı 😞
Canım bool bool su içmeye bak sen suyu az iciyirsan eğer bebeğin suyu az oluyordur. Bebek için iyi değil buda birde sürekli sıvı değişimi oluyor bebeğin suyundan. Su içmeyi ihmal etme
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Alakası var mı bilmiyorum ama bana da mutlaka tok gel dediler nts ye bebeğin hareketleri etkileniyor galiba pek bilmiyorum ama
Yook canım onu hep söylüyorlar normal

Asra

Kayıtlı Üye
rank
32+6 haftalık hamileyim. Dün kontrole gittim ve suyumun az olduğunu söyledi doktor. Nts ye bağlandım ve bebeğin hareketlerinde sknti gördü doktor tekrar su ve tatlı yememi söyledi sonra tekrar girdim smdi sknti olmadığını söyledi ama hala tedirgnm bnm gibi bu durumu yaşayan var mı 😞
Canm bol armut bol havuç suyu iç Allah'ın izniyle bişi olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.