BU DURUMU YAŞAYAN VARMI

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kubrayldz1 tarafından oluşturulan BU DURUMU YAŞAYAN VARMI başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,125 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı BU DURUMU YAŞAYAN VARMI
Konbuyu başlatan Kubrayldz1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kubrayldz1

Kubrayldz1

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim normalde 30 haftalık ama göbek kısmı ve kafasi 32 haftalık ileride gelişiyor yaşan varmı acaba bu durumu normalmi?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bebeğim normalde 30 haftalık ama göbek kısmı ve kafasi 32 haftalık ileride gelişiyor yaşan varmı acaba bu durumu normalmi?
Normal kuzum benim oğluşum da normalde 29 haftalık kafası 31 haftalık doktora sordum sorun mu diye 2 hafta ileri yafa geri olması sıkıntı değil eğer 3 ve üstü olursa sıkıntı dedi korkma yani annesi doğuma kadar aynı haftaya geliyor merak etme 😘

Kubrayldz1

Kayıtlı Üye
rank
Normal kuzum benim oğluşum da normalde 29 haftalık kafası 31 haftalık doktora sordum sorun mu diye 2 hafta ileri yafa geri olması sıkıntı değil eğer 3 ve üstü olursa sıkıntı dedi korkma yani annesi doğuma kadar aynı haftaya geliyor merak etme 😘
Teşekkür ederim bundan bir ay önce bir haftaydi bugün kontrole gittim iki hafta dedi karbonhidratli yiyeceklerden uzak dur dedi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim bundan bir ay önce bir haftaydi bugün kontrole gittim iki hafta dedi karbonhidratli yiyeceklerden uzak dur dedi
Rica ederim kuzum benim doktorum demedi bir şey den uzak dur diye aynı şekilde 26 haftalık iken 1 hafta ileriydi 27 den sonra hep 2 oldu sağ salim kucağımiza alalım inslalah stres yapma sen 😘

Kubrayldz1

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim kuzum benim doktorum demedi bir şey den uzak dur diye aynı şekilde 26 haftalık iken 1 hafta ileriydi 27 den sonra hep 2 oldu sağ salim kucağımiza alalım inslalah stres yapma sen 😘
Amin inşallah çok teşekkür ederim çok sağolun 🙏❤️

Tüm sayfalar yüklendi.