Dünyada ilk ağlamak yerine gülerek doğan bebekler 😂😂😂
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,220 Konum Kastamonu 16 Nisan 2022 #301 Dünyada ilk ağlamak yerine gülerek doğan bebekler
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,401 Konum Kırklareli 16 Nisan 2022 #302 Ayshe❣️' Alıntı: Düşünsene bebisler doğuyor kahkaha ata ata Genişletmek için tıkla ... Sana çok güldüm en son kendim lavaboya zor yetiştim
Ayshe❣️' Alıntı: Düşünsene bebisler doğuyor kahkaha ata ata Genişletmek için tıkla ... Sana çok güldüm en son kendim lavaboya zor yetiştim
A Ayshe❣️ Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2,763 16 Nisan 2022 #303 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Sana çok güldüm en son kendim lavaboya zor yetiştim Genişletmek için tıkla ... Bende koşa koşa gittim lavaboya az daha dursam yanmistim
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Sana çok güldüm en son kendim lavaboya zor yetiştim Genişletmek için tıkla ... Bende koşa koşa gittim lavaboya az daha dursam yanmistim
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,220 Konum Kastamonu 16 Nisan 2022 #304 Şuan kendime bez bağlayacam hamileyken gülmek bile sıkıntı
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,401 Konum Kırklareli 16 Nisan 2022 #305 Ayshe❣️' Alıntı: Bende koşa koşa gittim lavaboya az daha dursam yanmistim Genişletmek için tıkla ... Ben altıma yapsm onada gülerim kesin
Ayshe❣️' Alıntı: Bende koşa koşa gittim lavaboya az daha dursam yanmistim Genişletmek için tıkla ... Ben altıma yapsm onada gülerim kesin
A Ayshe❣️ Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2,763 16 Nisan 2022 #306 Mervercan' Alıntı: Dünyada ilk ağlamak yerine gülerek doğan bebekler Genişletmek için tıkla ... Çocuklar uzun süre gülmeye maruz kaldı gulerlerse şaşırmam Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Nisan 2022 Mervercan' Alıntı: Şuan kendime bez bağlayacam hamileyken gülmek bile sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Cidden altıma kaciracaktim lavaboya zor düştüm
Mervercan' Alıntı: Dünyada ilk ağlamak yerine gülerek doğan bebekler Genişletmek için tıkla ... Çocuklar uzun süre gülmeye maruz kaldı gulerlerse şaşırmam Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Nisan 2022 Mervercan' Alıntı: Şuan kendime bez bağlayacam hamileyken gülmek bile sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Cidden altıma kaciracaktim lavaboya zor düştüm
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,220 Konum Kastamonu 16 Nisan 2022 #307 Ayshe❣️' Alıntı: Çocuklar uzun süre gülmeye maruz kaldı gulerlerse şaşırmam Genişletmek için tıkla ... Yada hayatları boyunca gülmezler. Terste tepebilir
Ayshe❣️' Alıntı: Çocuklar uzun süre gülmeye maruz kaldı gulerlerse şaşırmam Genişletmek için tıkla ... Yada hayatları boyunca gülmezler. Terste tepebilir
A Ayshe❣️ Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2,763 16 Nisan 2022 #308 Mervercan' Alıntı: Şuan kendime bez bağlayacam hamileyken gülmek bile sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Cidden altıma kaciracaktim lavaboya zor düştüm Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ben altıma yapsm onada gülerim kesin Genişletmek için tıkla ... Şuan bizi guldurmeyecek bişey yok gibi kafalar iyice gitti
Mervercan' Alıntı: Şuan kendime bez bağlayacam hamileyken gülmek bile sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Cidden altıma kaciracaktim lavaboya zor düştüm Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ben altıma yapsm onada gülerim kesin Genişletmek için tıkla ... Şuan bizi guldurmeyecek bişey yok gibi kafalar iyice gitti
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,220 Konum Kastamonu 16 Nisan 2022 #309 Ayshe❣️' Alıntı: Cidden altıma kaciracaktim lavaboya zor düştüm Şuan bizi guldurmeyecek bişey yok gibi kafalar iyice gitti Genişletmek için tıkla ... Az kaldı bende yapacaktım
Ayshe❣️' Alıntı: Cidden altıma kaciracaktim lavaboya zor düştüm Şuan bizi guldurmeyecek bişey yok gibi kafalar iyice gitti Genişletmek için tıkla ... Az kaldı bende yapacaktım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,401 Konum Kırklareli 16 Nisan 2022 #310 Ayshe❣️' Alıntı: Cidden altıma kaciracaktim lavaboya zor düştüm Şuan bizi guldurmeyecek bişey yok gibi kafalar iyice gitti Genişletmek için tıkla ... Sakin olalım birazcık
Ayshe❣️' Alıntı: Cidden altıma kaciracaktim lavaboya zor düştüm Şuan bizi guldurmeyecek bişey yok gibi kafalar iyice gitti Genişletmek için tıkla ... Sakin olalım birazcık