Allah yardımcın olsun canım çocukların için katlanıyorsun onu anlıyorum ama kendini fazlasıyla ezdirmişsin herkes yerini bilmeli evliliğin en önemli kuralı sevgi saygıdır bence bundan sonra asla yüz verme hakede hakettiği gibi davranKızlar çok kötüyümeşim çalışıyor Kıbrıs'ta az önce aradı her akşam konuşuyoruz babası koridordaydı dedi babanın sesi geldi telefonu ver konuşacam dedim odaya gitti dedi ver dedim odada şebeke hiç çekmiyor biliyorsun baktım bana saydırdı küfürler olsun gerizekâlı salak eşek bi sürü şey söyledi dedim bana laf atmaya devam edeceksen kapatıyorum dedi kapatıyorsan kapat kapattım yüzüne ve mesaj attım dedim mümkünse eve gelene kadar beni arama baktım cevap verdi dedi istese de aramam zaten bunu dedi sadece bende cevap vermeyip görüldü atıp çıktım whatsaptansırf babasına vermedim diye bana bunları dedi kızlar ben ne dedim sanki sadece o odada şebeke çekmiyor sende biliyorsun dedim bana demediğini bırakmadı bir insan ailesi için karısına bunları söylermi çocuklarının annesine