😭😭😭😭bu nasıl eş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Mutsuz kadın tarafından oluşturulan 😭😭😭😭bu nasıl eş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,820 kez görüntülenmiş, 159 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı 😭😭😭😭bu nasıl eş
Konbuyu başlatan Mutsuz kadın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok kötüyüm😭😭eşim çalışıyor Kıbrıs'ta az önce aradı her akşam konuşuyoruz babası koridordaydı dedi babanın sesi geldi telefonu ver konuşacam dedim odaya gitti dedi ver dedim odada şebeke hiç çekmiyor biliyorsun baktım bana saydırdı küfürler olsun gerizekâlı salak eşek bi sürü şey söyledi dedim bana laf atmaya devam edeceksen kapatıyorum dedi kapatıyorsan kapat kapattım yüzüne ve mesaj attım dedim mümkünse eve gelene kadar beni arama baktım cevap verdi dedi istese de aramam zaten bunu dedi sadece bende cevap vermeyip görüldü atıp çıktım whatsaptan😭😭😭sırf babasına vermedim diye bana bunları dedi kızlar 😭😭😭ben ne dedim sanki sadece o odada şebeke çekmiyor sende biliyorsun dedim bana demediğini bırakmadı 😭😭😭bir insan ailesi için karısına bunları söylermi çocuklarının annesine 😭😭😭😭
Allah yardımcın olsun canım çocukların için katlanıyorsun onu anlıyorum ama kendini fazlasıyla ezdirmişsin herkes yerini bilmeli evliliğin en önemli kuralı sevgi saygıdır bence bundan sonra asla yüz verme hakede hakettiği gibi davran

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kocam yanımda olmadıktan sonra nasıl savunabilirim 😭😭anası ayrı dert kardeşi ayrı dert kendisi ayrı dert😭
Ah canım en başta nasıl davranırsan öyle gider. Ben yeni evlendiğim de kaynanamın küs olduğu arabasıyla görüşüyorum diye bana kavgaya geldi kaynanam. Car car ötmeye başladı bi verirsin ağzının payını sus pus 7. Senemize gircez hala benden çekinir birşey derken. Ben baştan sessiz kalsaydım tepeme çıkardı. Çocuklarıma kıyafet alacağı zaman bile eşime resim atar merve beğenir mi acaba diye.. Arada diş göstermek işe yarıyor 🤭

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
İnsanlara ayrıl boşan demek kolay geliyor tamam adamın yaptığı hiç hoş değil ama insanlar bazı şeyler için bazı şeylere mecburen katlanıyor maalesef
Size katilmiyorum kusura bakmayın düşünceniz yalnis bu arada boşanmak kolay diyen kim

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Bu saatten sonra da pek değer vereceğini sanmıyorum kuzum inşallah yanılırım ama sen ipleri onun eline fazlasıyla vermişsin. Allah ıslah etsin inşallah yanlış yolundan döner
İnşallah bana bu lafları attığında bin pişman olur😣😕🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gamze kendine gel artık burada yakın arkadaşlarımdansin uzuldugumden sevdiğimden diyorum neden kocana ihtiyacın mi var senin ya ailen istemese bile sığınma evine git bizler güçlüyüz boyun eğme katlanma ömür gecermi saniyon geçmez daha fazlasını sana yasatir
Bilemiyorum hülyam😭😣

Allah yardımcın olsun canım çocukların için katlanıyorsun onu anlıyorum ama kendini fazlasıyla ezdirmişsin herkes yerini bilmeli evliliğin en önemli kuralı sevgi saygıdır bence bundan sonra asla yüz verme hakede hakettiği gibi davran
Aynen öyle canım 😣Bundan sonra bu saatten sonra yüz vermek yok eğer o bana bu lafları söyleyebiliyorsa bendede artık mutsuz bir yüz görür sevgi görmez saygı görmez bakalım o zaman ne yapacak 😣

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kızlar çok kötüyüm😭😭eşim çalışıyor Kıbrıs'ta az önce aradı her akşam konuşuyoruz babası koridordaydı dedi babanın sesi geldi telefonu ver konuşacam dedim odaya gitti dedi ver dedim odada şebeke hiç çekmiyor biliyorsun baktım bana saydırdı küfürler olsun gerizekâlı salak eşek bi sürü şey söyledi dedim bana laf atmaya devam edeceksen kapatıyorum dedi kapatıyorsan kapat kapattım yüzüne ve mesaj attım dedim mümkünse eve gelene kadar beni arama baktım cevap verdi dedi istese de aramam zaten bunu dedi sadece bende cevap vermeyip görüldü atıp çıktım whatsaptan😭😭😭sırf babasına vermedim diye bana bunları dedi kızlar 😭😭😭ben ne dedim sanki sadece o odada şebeke çekmiyor sende biliyorsun dedim bana demediğini bırakmadı 😭😭😭bir insan ailesi için karısına bunları söylermi çocuklarının annesine 😭😭😭😭
Yani buna ne denir ki bilemedim 🤦🏻‍♀️. Allah'tan başında böyle biri yok diye şükrediyorum cidden dayanamazdım sanırım. Yani sana ailenin yanına git desem çocuklar var diceksin ama çocuklarını da alıp git bence kilometrelerce uzaktan sana bunu diyen eve gelince neler demez şuan onu düşünüyorum. Yani eşin senin ona verdiğin değeri cidden vermiyor ailenin yanına git arama sorma burnu sürtsun kimsenin kahrını çekmek için gelmedin bu dünyaya sadece çocukların için varsın gerisi boş

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
😔😔❤️❤️

Ah canım en başta nasıl davranırsan öyle gider. Ben yeni evlendiğim de kaynanamın küs olduğu arabasıyla görüşüyorum diye bana kavgaya geldi kaynanam. Car car ötmeye başladı bi verirsin ağzının payını sus pus 7. Senemize gircez hala benden çekinir birşey derken. Ben baştan sessiz kalsaydım tepeme çıkardı. Çocuklarıma kıyafet alacağı zaman bile eşime resim atar merve beğenir mi acaba diye.. Arada diş göstermek işe yarıyor 🤭
Çok haklısın canım 😔 ben iyi olursam onlarda iyi olur dedim nerden bilebilirdim ki tepeme çıkacaklarını 😣😣😭

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Yani buna ne denir ki bilemedim 🤦🏻‍♀️. Allah'tan başında böyle biri yok diye şükrediyorum cidden dayanamazdım sanırım. Yani sana ailenin yanına git desem çocuklar var diceksin ama çocuklarını da alıp git bence kilometrelerce uzaktan sana bunu diyen eve gelince neler demez şuan onu düşünüyorum. Yani eşin senin ona verdiğin değeri cidden vermiyor ailenin yanına git arama sorma burnu sürtsun kimsenin kahrını çekmek için gelmedin bu dünyaya sadece çocukların için varsın gerisi boş
Bundan sonra sadece çocuklarım için var olucam Ayşem Eşmiş kaynanaymış görümceymiş hepsi boş artık benim için 😣😔

Birak açma o senin peşinde dönsün sen değil ne hali varsa görsün ailesine cik duskunse evlenmeyecekti ilk başında otursaymis anasının babasının dibinde
Aynen öyle ne diye evlendin o zmaan 😣eğer karını mutlu etmeyecektin evlenmeseydin insan kendini bilmez mi 😣ne hakkın var bana bunları yaşatmaya 😣😣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar