Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İngiliz okulunda öğrencilerde öğretmenlerde İngiliz tamamen sıfırdan başlıyorlar benim kız Türkçeyi ben öğrettim ama dili öğrenmesi lazım şimdi okulda İngilizce ye başladı çok şükür onuda güzel konuşuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Biz tuvelet işini kolay hallettik geceli gündüzlü üç yaşında öğrendi çok şükür maşallah kızıma Kayra öğrendi diye hatırlıyorum ben aklimda öyle kalmis
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Biz tuvelet işini kolay hallettik geceli gündüzlü üç yaşında öğrendi çok şükür maşallah kızıma Kayra öğrendi diye hatırlıyorum ben aklimda öyle kalmis
Yok canım çok sorunluydu korkuları vardı korkularını aştık ama şimdi de çiş ve kaka korkusu başladı yani nereden tutsak elimizde kalıyor ama yinede iyi tabiki en azından 4 gündür kaçırma yok , ben götürdükçe yapıyor ama bazen çok ağlıyor yapmak istemiyor, kakasını tutuyor ayra bile şuan anne çişim geldi diyip oturuyor sonra da tubaletim yok deyip kalkıyor o daha rahat öğrenecek buna eminim ama kayra zorluyor işte