Kuuzm benim 5 ay sürdü 🥺🙄
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 11 Temmuz 2023 #11 Kuuzm benim 5 ay sürdü
D Dilek çalıkca 01 Kayıtlı Üye Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 151 11 Temmuz 2023 #12 zehra demir' Alıntı: Kızlar 7 +4 günlük hamileyim yemeklere bakınca iyereniyorum düşnüyorum bunca zaman nasıl yiyordum bu yemekleri sevdiyim yemeklerden bile diksinyorum Genişletmek için tıkla ... Çok normal canım benim hamileligin ikinci döneminde iyiydim şuan üçüncü döneme girdim tekrar yemeklerden tiksinme gibi şeyler tekrardan ortaya çıktı
zehra demir' Alıntı: Kızlar 7 +4 günlük hamileyim yemeklere bakınca iyereniyorum düşnüyorum bunca zaman nasıl yiyordum bu yemekleri sevdiyim yemeklerden bile diksinyorum Genişletmek için tıkla ... Çok normal canım benim hamileligin ikinci döneminde iyiydim şuan üçüncü döneme girdim tekrar yemeklerden tiksinme gibi şeyler tekrardan ortaya çıktı
S Sona Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1,209 11 Temmuz 2023 #13 zehra demir' Alıntı: Kızlar 7 +4 günlük hamileyim yemeklere bakınca iyereniyorum düşnüyorum bunca zaman nasıl yiyordum bu yemekleri sevdiyim yemeklerden bile diksinyorum Genişletmek için tıkla ... Cok şükür bende tisginme falan yok ne varsa hapur hupur yeyiyorum
zehra demir' Alıntı: Kızlar 7 +4 günlük hamileyim yemeklere bakınca iyereniyorum düşnüyorum bunca zaman nasıl yiyordum bu yemekleri sevdiyim yemeklerden bile diksinyorum Genişletmek için tıkla ... Cok şükür bende tisginme falan yok ne varsa hapur hupur yeyiyorum
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 14 Temmuz 2023 #14 zehra demir' Alıntı: Kızlar 7 +4 günlük hamileyim yemeklere bakınca iyereniyorum düşnüyorum bunca zaman nasıl yiyordum bu yemekleri sevdiyim yemeklerden bile diksinyorum Genişletmek için tıkla ... Gebelikte bu normal kuzum doktoruna gidip sana mide bulantım için ilaç verebilir
zehra demir' Alıntı: Kızlar 7 +4 günlük hamileyim yemeklere bakınca iyereniyorum düşnüyorum bunca zaman nasıl yiyordum bu yemekleri sevdiyim yemeklerden bile diksinyorum Genişletmek için tıkla ... Gebelikte bu normal kuzum doktoruna gidip sana mide bulantım için ilaç verebilir
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 14 Temmuz 2023 #15 zehra demir' Alıntı: Kızlar 7 +4 günlük hamileyim yemeklere bakınca iyereniyorum düşnüyorum bunca zaman nasıl yiyordum bu yemekleri sevdiyim yemeklerden bile diksinyorum Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım Doktoruna danıştinmi sana ilaç yazıcaktir iyi geliyor birde tuzlu şeyler tüket ılık süt iç iyi gelir
zehra demir' Alıntı: Kızlar 7 +4 günlük hamileyim yemeklere bakınca iyereniyorum düşnüyorum bunca zaman nasıl yiyordum bu yemekleri sevdiyim yemeklerden bile diksinyorum Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım Doktoruna danıştinmi sana ilaç yazıcaktir iyi geliyor birde tuzlu şeyler tüket ılık süt iç iyi gelir