Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar çok fazla akıntım var sanki böyle altıma kaçırıyorum qibi her 10 dakika da bir iç çamaşır deqişiyorum sizce bu neden olur yada böyle birşey başına qelen var mı çok korkmaya başladım ilk hamileliqimde böyle bir sorunum olmamıştı
Kızlar çok fazla akıntım var sanki böyle altıma kaçırıyorum qibi her 10 dakika da bir iç çamaşır deqişiyorum sizce bu neden olur yada böyle birşey başına qelen var mı çok korkmaya başladım ilk hamileliqimde böyle bir sorunum olmamıştı
Akıntı kıvamlı ise enfeksyon vardir veya hamilelik donemi icin cok normal ama su gibi camasirin islaniyorsa bu skntili bi durum hemen hastaneye gel demisti benim doktorum ,benim en basindan beri erken dogum riskim oldugu icin ilk hamileligimde de 31.haftamda suyum geldi bu yuzden su ile enfeksyonu cok iyi ayirt edebilirim sanirim ama doktorum yinede her gitmemde hatirlatiyo...kıvamlımı yoksa ,cis yapmış gibi ıslaklıkmı var onu gözlemleyip doktorunla iletisime gec canım