Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gece benim bile kafam gitmiş ilk elif sandım dedim azra olsa bunu neden şiödi atsın acaba ailesinden biri mi doğurdu ki dedim yada azra olsa neden yüzünü kapatsın kocaman kız oldu zaten dedim arkadaş meryemce hesabı olan kişiymiş
Gece benim bile kafam gitmiş ilk elif sandım dedim azra olsa bunu neden şiödi atsın acaba ailesinden biri mi doğurdu ki dedim yada azra olsa neden yüzünü kapatsın kocaman kız oldu zaten dedim arkadaş meryemce hesabı olan kişiymiş
Kız Alya güldürdün beni yaş geçti yoksa dogururdum gözüm almıyor hamilelik amaliyat uykusuz geceler yok anam yok iki çocuk yeter Allah isteyenlere versin