Sorum var Burukluk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yenianniş_ tarafından oluşturulan Burukluk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 521 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Burukluk
Konbuyu başlatan Yenianniş_
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle olan herşeyde bugün gitti 😢 tabiki yine de buna da elhamdülillah evet eşimde aynısını söylüyor en güvenli yeri orası diye ah şu deprem olacak hissi bir gitse korkum geçse ondan gitmek istiyorum deprem bölgesi olmasaydı epey kalırdim burada evimizi yaptırırdk öyle giderdim çocuklarımla kafam çok karışık benim tercihim çocuklara kötü olabilir ama korkuyorum
Bu duruma alışmak kolay değil 2 dk içinde herkesin hayatı baştan sona değişti bunu kabullenmek hiçte kolay değil. Ama insanoğlu herşeye alışıyor kendi ait bir çadırın bile olsa ona göre psikolojin sekillenir imkanlara göre düzen kurarsın bu herkes için geçerli hayat seni nereye sürüklerse oraya göre şekilleniyorsun mecburen hayatını idame ettirebilmek için

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Bu duruma alışmak kolay değil 2 dk içinde herkesin hayatı baştan sona değişti bunu kabullenmek hiçte kolay değil. Ama insanoğlu herşeye alışıyor kendi ait bir çadırın bile olsa ona göre psikolojin sekillenir imkanlara göre düzen kurarsın bu herkes için geçerli hayat seni nereye sürüklerse oraya göre şekilleniyorsun mecburen hayatını idame ettirebilmek için
Aynen öyle canım benim gerçekten nereye gidersin orada bir hayat kuruyorsun ona göre yaşıyorsun Allah sonumuzu hayır etsin o iki deprem işte toplasan 2 3 dk herseyimizi değiştirdi isteseek eski halimize seneler sonra ancak döneriz gibime geliyor 😢 yine de buna şükür vefat eden bir yakın akrbs ailem yok şükür

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle canım benim gerçekten nereye gidersin orada bir hayat kuruyorsun ona göre yaşıyorsun Allah sonumuzu hayır etsin o iki deprem işte toplasan 2 3 dk herseyimizi değiştirdi isteseek eski halimize seneler sonra ancak döneriz gibime geliyor 😢 yine de buna şükür vefat eden bir yakın akrbs ailem yok şükür
Çok şükür canım benim. Şehirlerin toparlanması 10 seneyi bulacak. Allah yardım etsin herkese 🤲❤️

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Çok şükür canım benim. Şehirlerin toparlanması 10 seneyi bulacak. Allah yardım etsin herkese 🤲❤️
Aynen öyle canım çok sürer bana da öyle geliyor vAlla ama canımız sag olsunda ne yapalım herşey Rabbimden her halimize binlercesine şükürler olsun Rabbim bu kötü zamanları tekrar ve kimseye yasatmasin inşallah ya

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle canım çok sürer bana da öyle geliyor vAlla ama canımız sag olsunda ne yapalım herşey Rabbimden her halimize binlercesine şükürler olsun Rabbim bu kötü zamanları tekrar ve kimseye yasatmasin inşallah ya
Amin canım benim amin 🤲❤️

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ın geçecek inşallah canım ya sabır etmek gerekiyor. Rabbim hayırlı günlere eriştirsin bizleri inşallah 🤲
Amin inşallah canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah canım

Tüm sayfalar yüklendi.