Çağımızın hastalıkları
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 16 Şubat 2021 #2 Cok doğru ne yazık ki
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 16 Şubat 2021 #3 evet maalesef çok doğru
A Asmin❤Asaf 🧕 Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 886 16 Şubat 2021 #4 fadimemislina' Alıntı: evet maalesef çok doğru Genişletmek için tıkla ... Ama en cokta vicdan eksikligi kizlar vicdan oldugu icin de her turlu sorun doguyor her turlu acimasiiklar olyr
fadimemislina' Alıntı: evet maalesef çok doğru Genişletmek için tıkla ... Ama en cokta vicdan eksikligi kizlar vicdan oldugu icin de her turlu sorun doguyor her turlu acimasiiklar olyr
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 16 Şubat 2021 #5 Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Ama en cokta vicdan eksikligi kizlar vicdan oldugu icin de her turlu sorun doguyor her turlu acimasiiklar olyr Genişletmek için tıkla ... evet canım o konuda sana katılıyorum
Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Ama en cokta vicdan eksikligi kizlar vicdan oldugu icin de her turlu sorun doguyor her turlu acimasiiklar olyr Genişletmek için tıkla ... evet canım o konuda sana katılıyorum
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 17 Şubat 2021 #6 Kesinlikle
Yiğit&Yusuf bebişin annsi 💜💜💜💜💜💜 Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 464 Konum Türkiye 17 Şubat 2021 #7 Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 377 Genişletmek için tıkla ... Cehalete tahammül edemiyorum ozelikle cahil cahil konusan cok bilmislere sesimi cikarmamak icin zor tutuyorum kendimibazen tutamıyorda olabilirim
Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 377 Genişletmek için tıkla ... Cehalete tahammül edemiyorum ozelikle cahil cahil konusan cok bilmislere sesimi cikarmamak icin zor tutuyorum kendimibazen tutamıyorda olabilirim
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,819 17 Şubat 2021 #9 Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 377 Genişletmek için tıkla ... Aynn