Sorum var Canım a tak ediyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Canım a tak ediyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,778 kez görüntülenmiş, 97 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canım a tak ediyor
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Benimde kızım aynı hayattan soğutmuş resmen beni sokak ortasında kendini yerlere atmalarmı desem ayakkabısını çıkarıp fırlatmak mı desem hepsi var seni ćok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun inşallah
Ay aynısı kız markette burnumdan getiriyor küsüp oturmalar amin cümlemizin inşallah canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız korkutma beniii
Şuan çok uysal.sakin hep uyuyor gülüyor ama sonrasını bilemiyorum 🙁
Benim oğlan da öyleydi cmm şimdi beni bezdirmiş 😩😅

Sümeyra🍀

rank
Ay aynısı kız markette burnumdan getiriyor küsüp oturmalar amin cümlemizin inşallah canım

Bakalım göreceğiz ne olacak

Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank

Kız keşke benimki küsüp otursa bağıra çağıra ağlar yerlerde yatarak her kes te bana bakar acaba dövdümmü ne yaptım diye 😖 o yüzden şuanlık hiç bir yere gitmiyorum 😄

Sümeyra🍀

rank

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar canıma tak etti artık üç yaşında bir oğlum var ve söz dinlemiyor korkmuyor kafasına buyruk yaşıyor resmen ya ben bununla ne yapacağım dışarıya çıkıyoruz burnumdan geliyor kızıyorum vuruyorum aynı babasını da dinlemiyor artık boğazım ağrıyor sinirden birde TV aç diyor sürekli telefon istiyor deli olmamak el değil resmen parmağında oynatıyor bizi 🥺😩
Benim oğlum da Mayıs ta üç yaşına girecek aynı anlattığın gibi bize kök sokturuyo 🙄 fazla bağırmak da istemiyorum daha da beter oluyo üstüne gitmiyorum napim kendi kendimi yiyip bitiriyorum 🙄 özellikle küçük kardeşini dayak manyağı yapmış yapma etme demekten anamız ağladı yemin ederim ya 😪

Tüm sayfalar yüklendi.