Sorum var Canım Arkadaşlarım🌼

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Canım Arkadaşlarım🌼 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,033 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canım Arkadaşlarım🌼
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Arkadaşlar Kendimi Hiç İyi Hissetmiyorum Bulantım Çok Kafam Ağrıyor Halsizlik Var Mutsuz Haldeyim Daha Doğrusu Neden Böyleyim Bilmiyorum Hep Böylemi Hissedecem Geceleri Çok Kötü Rüyalar Görüyorum Dua Okuyorum Eski Ben Değilim Gibi Rüyalar Beni Ağlatıyor Kötüyüm😞
Oyy Hülyamm yaa nasıl mutluyum senin için minişlerin sana yaşatıyor bunları şükür kuzum🌹 geçecek Allah'ın izniyle hep hormonlar sebep oluyor bende kabuslardan uyuyamazdım, çok ağlardım... Şimdi bebeğimin sesine uyaniyorum, onun aglamasiyla kendime geliyorum... Az daha sabır canım geçecek inşallah 🤲💕

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Uzun bir yol ve hormonlar zalim. Ben karıncalar ölü bir karıncayı taşıyor diye ağlıyordum hele bak cenazelerine nasıl sahip çıkıyorlar diye 🤣🤣 emin ol ilerde sen de güleceksin haline ve rüyalarını hiç umursama elini karnına koy ilerde yiyeceğin tekmeleri düşün tatlı anniş canın nasıl yanacak ama 🥰🥰🥰
🤣🤣🤣 Güldürdün beni gece gece Allah'ta seni güldürsün inşallah 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bunları yaşaman çok normal bizimki bı taneydi ne çok zorlandık senide düşünemiyorum canım Allah yardımcın olsun inşallah bunlarda geçecek onları kucağına alacağın günü düşün Allah'ın izniyle herşeyi unutturacaklar sana minnoşlar😘🥰❤️

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Uzun bir yol ve hormonlar zalim. Ben karıncalar ölü bir karıncayı taşıyor diye ağlıyordum hele bak cenazelerine nasıl sahip çıkıyorlar diye 🤣🤣 emin ol ilerde sen de güleceksin haline ve rüyalarını hiç umursama elini karnına koy ilerde yiyeceğin tekmeleri düşün tatlı anniş canın nasıl yanacak ama 🥰🥰🥰
Töbe estağfurullah gece gece, hiç güleceğim yoktu🤣🤣🤣🤣, ne güldüm ya. Karıncalar ölü karınca taşıyor diye ağlamak mı 😂😂😂😂 bunu gerçekte mi gördün rüyanda mı. 🤣🤣🤣

Didem ikra

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Arkadaşlar Kendimi Hiç İyi Hissetmiyorum Bulantım Çok Kafam Ağrıyor Halsizlik Var Mutsuz Haldeyim Daha Doğrusu Neden Böyleyim Bilmiyorum Hep Böylemi Hissedecem Geceleri Çok Kötü Rüyalar Görüyorum Dua Okuyorum Eski Ben Değilim Gibi Rüyalar Beni Ağlatıyor Kötüyüm😞
Canım rabbim yardım etsin. Malesef herşeye ağlama durumu bendede var. Rüyalarımda anlasiz kabus görüyorum korkarak uyanıyorum. Miden bulantım geçti nerdeyse sabah bulantım kaldı sadece oda geçecek ins Rabbim bize yardım ediyor. Eşinle beraber birşeyler yap canım kafanı dağıt hep evde bin bir düşünceyle psikoloji kalmıyor. Bugünler geçecek sakın kötü düşünme

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
🤣🤣🤣 Güldürdün beni gece gece Allah'ta seni güldürsün inşallah 🤲

Canım bunları yaşaman çok normal bizimki bı taneydi ne çok zorlandık senide düşünemiyorum canım Allah yardımcın olsun inşallah bunlarda geçecek onları kucağına alacağın günü düşün Allah'ın izniyle herşeyi unutturacaklar sana minnoşlar😘🥰❤️
Töbe estağfurullah gece gece, hiç güleceğim yoktu🤣🤣🤣🤣, ne güldüm ya. Karıncalar ölü karınca taşıyor diye ağlamak mı 😂😂😂😂 bunu gerçekte mi gördün rüyanda mı. 🤣🤣🤣
Kızlar yok ya vallahi elimde mi hormonlar bela olmuştu başıma bir de yeni evliydim babamdan annemden uzağım istediğim zaman gidemem artık diye mi ağlamadım o zamanlar kardeşim ağır hasta sürekli hastanedeydi sürekli yatırılıyordu benim burda ne işim var diye mi ağlamadım bir gün de işte öyle gözüm takıldı biri ölmüş diğerleri çekip götürüyorlardı ağlamak için bahane işte 🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım hormonlardan oluyor sonradan geçecek duygusallık doğuma kadar devam edebilir ama kabuslar biter en kısa zamanda sen iyi ol bebişlerin seni hissediyorlar sen iyi ol ki onlarda olsunlar

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım benim bu günler geçecek Allah'ın izniyle evlatlarını kucağına aldigin zaman her şeyi unutursun sadece biraz sabır ve dua
İnşallah birtanem inşallah canimsin

İ
Normal canım hormonlardan oluyor sonradan geçecek duygusallık doğuma kadar devam edebilir ama kabuslar biter en kısa zamanda sen iyi ol bebişlerin seni hissediyorlar sen iyi ol ki onlarda olsunlar inşallah baharim

Tüm sayfalar yüklendi.