Kızlar bişey sormak istiyorum? Gebelikte suyun gelmesi açılmayla mı gelir yani açılma oluncamı su gelir yoksa açılma olmadanmı merak ediyorum da
Anladım canım teşekkür ederimHerkeste değişiyor canım su gelince sancı varsa eğer açılma da olabiliyor kişiye göre değişiyor canım net bişey söylenemez yani
Kişiden kişiye değişir canım benim açılmam vardı ne suyum geldi ne nişanımKızlar bişey sormak istiyorum? Gebelikte suyun gelmesi açılmayla mı gelir yani açılma oluncamı su gelir yoksa açılma olmadanmı merak ediyorum da
Anladım Peki ne zman başladı doğumun canımKişiden kişiye değişir canım benim açılmam vardı ne suyum geldi ne nişanım
Benim sancılarım yüksek çıktı 3 cm de açılmam vardı istekli sezeryan olduğu için hemen o gün aldılar kuşumAnladım Peki ne zman başladı doğumun canım
Ayyy inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yaaaBenim sancılarım yüksek çıktı 3 cm de açılmam vardı istekli sezeryan olduğu için hemen o gün aldılar kuşum
İnşallah canım benim alırsın Allah’ın izniyle ben aldım rabbime şükürler olsunAyyy inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yaaa
Yaaa Rabbim analı babalı büyütsün canım benimİnşallah canım benim alırsın Allah’ın izniyle ben aldım rabbime şükürler olsun